Kezdőlap Elemzések Ki juthat tovább az E csoportból? Fogadási lehetőségekkel

Ki juthat tovább az E csoportból? Fogadási lehetőségekkel

186
0

December 1-jén a katari foci-vb E-csoportjának utolsó két mérkőzését rendezik. Lássuk kinek mennyi az esélye a továbbjutásra, s ehhez milyen produkciót kellene nyújtania.

A harmadik csoportkör mérkőzései

E-csoport állása az utolsó forduló előtt

Név LM Ny D V RG:KG GA Pt
Japán 3 2 0 1 4:3 +1 6
Spanyolország 3 1 1 1 9:3 +6 4
Németország 3 1 1 1 6:5 +1 4
Costa Rica 3 1 0 2 3:11 -8 3

Kinek mekkora az esélye a továbbjutásra az E csoportból?

  • Spanyolország továbbjut ha nyer, vagy döntetlent ér el Japán ellen, sőt még akkor is ha kikap, viszont Costa Rica nem nyer, vagy Németország nem nyer hatalmas nagy gólaránnyal (ami tényleg hatalmas kell legyen).
  • Japán továbbjut ha legyőzi Spanyolországot, vagy döntetlent játszik és a másik meccsen is döntetlen születik. Akkor is továbbjuthat ha több gólos (pl. 2-2, 3-3 stb.) döntetlent játszik a spanyolok ellen, míg Németország maximum 1-0-ra nyer.
  • Costa Rica továbbjut ha nyer Németország ellen, ha pedig döntetlent játszik akkor abban reménykedhet, hogy Spanyolország legyőzi Japánt.
  • Németországnak kötelező a győzelem, ha tovább szeretne jutni.

Abban az esetben ha kettő vagy több csapat egyenlő pontszámmal rendelkezik a csoportköri mérkőzések lezajlása után, akkor a FIFA különböző kritériumokat használ annak érdekében, hogy eldöntse ki végez előrébb. Érdekesség, hogy a direkt mérkőzésnek kisebb az ereje, mint mondjuk az összes csoportbeli gólaránynak, de egyébként ez nem mostantól van így, ugyanis például a 2018-as foci-vb-n is ezt alkalmazták. A kritériumokról külön cikkben foglalkoztunk.

Hol folytatják a továbbjutók a kiesési szakaszban?

A csoportgyőztes a felső ágon folytatja, ellenfele december 5-én az F-csoport második helyezettje lesz, míg a csoport második helyezettje az alsó ágon megy tovább, és december 6-án az F-csoport győztesével meccsel.

Fogadási lehetőségek az utolsó csoportkör előtt

  • Spanyolország végez az első helyen 1.05
  • Japán végez az első helyen 8.50
  • Costa Rica végez az első helyen 121.00
  • Japán továbbjut 6.25
  • Costa Rica továbbjut 9.00
  • Németország továbbjut 1.10

A cikkben megjelenő oddsok az Unibet irodától származnak, s az alábbi időpontban voltak érvényes: 2022 november 29., 8:00CET! Játssz felelősen! BeGambleAware.org 18+

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org