Kezdőlap Foci-vb fogadások és bónuszok Exkluzív ajánlat: 10.000 forint ingyenes fogadás az Unibeten

Exkluzív ajánlat: 10.000 forint ingyenes fogadás az Unibeten

118
0

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Mit kell tenned az ingyen fogadásért?

  1. Nyiss egy Unibetes számlát weboldalunkról kiindulva. Megteheted ezt IDE kattintván.
  2. Töltsd fel a számlád és új játékosként akár egy 20.000 forint értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben is részesülhetsz.
  3. Fogadj ingyen 10.000 forint értékben!

Amennyiben általunk regisztráltál az Unibethez, akkor a befizetési bónuszod mellett egy 10.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz. Mit is jelent ez? Azt, hogy ingyen fogadhatsz egy vagy több sporteseményre.
Az ingyen fogadás az első befizetést követő kedden jelenik meg számládon, s ezt megtalálod bejelentkezés után, a menü bal oldalán, vagy egy fogadás elhelyezésekor is megjelenik az ingyen fogadás opció.

Szeretnél részesülni az ajánlatban?

Unibet Regisztráció

Hol találod a 10.000 forint értékű ingyenes fogadásod?

Bejelentkezés után, a sport részleg bal oldalán találsz egy olyant, hogy „Ingyen fogadás”, amit igénybe vehetsz, vagy csak egyszerűen válassz egy eseményt amire fogadnál, és a jobb oldalt megjelenő szelvényen kiválaszthatod, hogy az ingyen fogadásod szeretnéd felhasználni.

Az ingyenes fogadás felhasználási feltételei

  • csak azon ÚJ Unibet játékosok részesülhetnek az ingyen fogadásban, akik általunk regisztráltak (javasolt a sütik törlése a kattintás előtt, annak érdekében, hogy még biztosabb legyél, hogy általunk regisztrálsz)
  • az ingyen fogadás megszerzéséhez előbb fel kell töltened Unibetes számlád
  • egy játékos csak egyetlen egy ingyenes fogadásban részesülhet
  • az ingyenes fogadásból származó nyereményből a profit készpénzként kerül jóváírásra a számládon; ezt a következő képlet alapján kapod meg: nyeremény – ingyenes fogadás értéke.
  • az ingyenes fogadás élő és mérkőzés előtti fogadásra is érvényes; az ingyenes fogadás bármilyen sporteseményre felhasználható

Ha bármilyen kérdésetek van az ajánlattal kapcsolatban akkor azt a fórumon feltehed.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org