Kezdőlap Elemzések Ki juthat tovább az F csoportból? Fogadási lehetőségekkel

Ki juthat tovább az F csoportból? Fogadási lehetőségekkel

134
0

December 1-jén a katari foci-vb F-csoportjának utolsó két mérkőzését rendezik. Lássuk kinek mennyi az esélye a továbbjutásra, s ehhez milyen produkciót kellene nyújtania.

A harmadik csoportkör mérkőzései

F-csoport állása az utolsó forduló előtt

Név LM Ny D V RG:KG GA Pt
Marokkó 3 2 1 0 4:1 +3 7
Horvátország 3 1 2 0 4:1 +3 5
Belgium 3 1 1 1 1:2 -1 4
Kanada 3 0 0 3 2:7 -5 0

Kinek mekkora az esélye a továbbjutásra az F csoportból?

  • Horvátország kőkemény meccset vív a továbbjutásért Belgium ellen. A horvátok egy győzelem esetén továbbjutnak, valamint egy döntetlen is elengedő számukra. Amennyiben kikapnak, csak akkor jutnak tovább ha Marokkó is vereséget szenved Kanadától.
  • Marokkó továbbjut ha nyer vagy döntetlent játszik Kanada ellen. Ha kikap akkor is továbbjuthat amennyiben Belgium nem nyer, vagy akár Belgium nagy gólaránnyal legyőzi a horvátokat. Ebben az esetben minden a csapatok gólarányától függ.
  • Belgium továbjut ha megnyeri a horvátok elleni meccset, vagy döntetlen esetén ha Marokkó nagy arányú vereséget szenved Kanadától.
  • Kanadának nincs esélye továbbjutni

Abban az esetben ha kettő vagy több csapat egyenlő pontszámmal rendelkezik a csoportköri mérkőzések lezajlása után, akkor a FIFA különböző kritériumokat használ annak érdekében, hogy eldöntse ki végez előrébb. Érdekesség, hogy a direkt mérkőzésnek kisebb az ereje, mint mondjuk az összes csoportbeli gólaránynak, de egyébként ez nem mostantól van így, ugyanis például a 2018-as foci-vb-n is ezt alkalmazták. A kritériumokról külön cikkben foglalkoztunk.

Hol folytatják a továbbjutók a kiesési szakaszban?

A csoportgyőztes az alsó ágon folytatja, ellenfele december 6-án az E-csoport második helyezettje lesz, míg a csoport második helyezettje a felső ágon megy tovább, és december 5-én az E-csoport győztesével meccsel.

Fogadási lehetőségek az utolsó csoportkör előtt

  • Horvátország végez az első helyen 1.97
  • Marokkó végez az első helyen 3.20
  • Belgium végez az első helyen 3.95
  • Horvátország továbbjut 1.32
  • Marokkó továbbjut 1.06
  • Belgium továbbjut 2.20

A cikkben megjelenő oddsok az Unibet irodától származnak, s az alábbi időpontban voltak érvényes: 2022 november 29., 8:00CET! Játssz felelősen! BeGambleAware.org 18+

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org