Nehéz kiigazodni a D csoport első két mérkőzésén, hiszen Ausztrália jól kezdett, de kikapott, Tunézia pedig nagyot küzdött. Elsősorban az a gond, hogy a két európai csapat erejét nehéz belőni, de erre választ ad az esti meccs, viszont ezen a találkozón akár még a továbbjutás is múlthat. Könnyen megeshet ugyanis, hogy Dánia (vagy akár Franciaország) kiesik, de ki juthatna tovább az ausztrál – tunéziai kettősből?

Jó kezdés, erős visszaesés Ausztráliától

Ahogyan az ausztrál válogatott kezdett Franciaország ellen, az álomszerű volt számukra. Letámadták a megzavarodott gallokat, a címvédő alig tudta kihozni a saját kapuja elől a labdát, aminek meglett az eredménye, hamar gólt kaptak. Ez jót tett a találkozónak, a franciák felpörögtek, elsősorban Dembélé és Mbappé próbálkoztak, de az egyenlítés csak nem akart jönni.

Ausztrália továbbra is lelkes volt, viszont volt egy döntő pillanat: Hernandez-csere. Lucas Hernandez megsérült, Theo állt be a helyére, aki egész mérkőzésen kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Tökéletesen középre ívelt pontrúgásából Rabiot fejelt gólt, majd az ő oldalán indult meg a letámadás a megzavarodott ausztrál védelem ellen, így tudott Giroud fordítani, aki később megszerezte második találatát, beállítva Henry rekordját.

Tunézia nem adja fel!

A sorsolás előtt nehéz volt megítélni Tunézia helyzetét, ugyanis Afrikában sem számítanak jelenleg kiemelkedő válogatottnak. Nincsen igazi vezérük, de egy biztos, küzdeni tudnak. Dánia ellen több helyzetet dolgoztak ki, voltak igazán veszélyesek támadásaik is. Hjulmand együttese sem csak feltett kézzel figyelte a mérkőzést, Eriksen hatalmas lövését követően a második félidőben kapufát is elértek.

A találkozón voltak véleményes szituációk, elmaradt büntetők, ezekben az esetekben rendre a tunéziai csapatnak kedveztek. A bíró furcsa döntései mellett viszont érdemes kiemelni, hogy Tunézia a képességeihez mérten jól játszott, kissé ugyan elfogyott a szufla az utolsó 20 percre, de a lehető legtöbbet megtették, hogy megnyerjék a találkozót. A támadójátékuk nem kiforrott, de épp ezért veszélyes, mert bármilyen szögből kapura lőnek.

Mire fogadjunk a Tunézia – Ausztrália összecsapáson?

Ausztrália sokakat meglepett azzal a játékkal, amit a franciák ellen nyújtottak. Ennek ellenére Tunézia győzelmében lehet érték 2.18-ért, de ez sem olyan odds, amire a „házat is feltennénk”. Ennek jó oka van, ugyanis az ausztrálok hasonlóan lelkesen képesek játszani, mint Tunézia. Könnyedén megeshet az is, hogy a felek megrekednek a pálya közepén, mindkettő a labdabirtoklásra törekszik, amiből egy gólnélküli meccs lesz.

A Ferencváros tunéziai légiósára fogadnánk, ugyanis a dánok ellen végig agilisan játszott, volt egy kontrája, amit elizgult, de ezen kívül még egy hatalmas lövése is, ami épphogy elkerülte Schmeichel kapuját. Laidouni rendszerint jól lépett fel a támadásokkal, ha az ausztrálok ellen is képes erre, akkor biztosan lesz kaput eltaláló lövése 3.15, de akár még gólt is szerezhet!

Unibet: Befizetési bónusz 20.000 Forintig és 60 ingyenes pörgetés új játékosoknak!
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

A mérkőzéstipp játék nyertese naxosz

Gratulálunk, naxosz!

A nyertes tipp: 2, Craig Goodwin, 6. perc, beküldve: 2022.11.25 10:22 CET