Kezdőlap Foci-vb hírek Timothy Castagne szerint Belgium nincs válságban

Timothy Castagne szerint Belgium nincs válságban

28
0
Timothy Castagne
Fotó: Shutterstock.com/sbonsi

A belga Timothy Castagne visszautasította azokat a híreket, miszerint a csapat válságban lenne a Horvátország elleni, utolsó F csoportos világbajnoki mérkőzés előtt. A belgák jelenleg három ponttal a harmadik helyen állnak a csoportban, miután Roberto Martinez csapata 1-0-ra nyert Kanada ellen, majd 2-0-ra kikapott Marokkótól.

A Marokkó elleni vereséget követően a belga tábor megbeszélést hívott össze, amelyen ellentétes nézetek is elhangzottak, de Castagne tagadja, hogy vészhelyzeti megbeszélésről volt szó. Belgiumnak csütörtökön le kell győznie a 2018-as második helyezett Horvátországot, annak érdekében, hogy garantálja a továbbjutást a nyolcaddöntőbe.

„Ha messzire akarsz jutni egy világbajnoki tornán, akkor egységes csapatként kell mozogni és képesnek kell lenned küzdeni a csapattársaidért és mi talán nem hoztuk ezt a mentalitást eléggé” – ismerte el Castagne. „Úgy gondolom, hogy a megbeszélés nagyon hasznos volt ebből a szempontból. Sokat beszélgetünk egymással, és sokat várunk el magunktól, amikor kimegyünk a pályára. Erre fogunk törekedni holnap is, Horvátország ellen.”

„Az önbizalmunk rendben van, tudjuk, hogy a saját kezünkben van a sorsunk, és ha holnap nyerünk, akkor továbbjutunk a nyolcaddöntőbe. Igaz, hogy az első két meccs nem úgy sikerült, ahogy reméltük, nem mutattuk meg, hogy mire vagyunk képesek, de nem vagyunk válságban.”- tette hozzá a hátvéd.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org