Kezdőlap Foci-vb hírek Nem biztos, hogy Ronaldo pályára lép Dél-Korea ellen

Nem biztos, hogy Ronaldo pályára lép Dél-Korea ellen

84
0
Cristiano Ronaldo
Fotó: Shutterstock.com/Stefan Constantin 22

Fernando Santos, Portugália edzője szerint Cristiano Ronaldo bevethetősége továbbra is kérdéses a H csoport pénteki, Dél-Korea elleni zárómérkőzésén.

A 37 éves portugál sztár kihagyta a szerdai edzést és a konditeremben maradt, hogy regenerációs és más speciális gyakorlatokat végezzen. Mivel csapata már továbbjutott a kieséses szakaszba, Dél-Korea ellen még akkor is pihentethetik, ha fitt lesz.

„Szerintem olyan 50-50 százalék az esélye, hogy játszik-e vagy sem, majd meglátjuk” – mondta Santos egy csütörtöki sajtótájékoztatón. „Attól függ, hogy ma edz-e és ha igen, hogyan edz, valamint látjuk-e, hogy jó állapotban van. Van terv arra az esetre, ha nem állna rendelkezésre”.

Santos megerősítette, hogy a védő Nuno Mendes kihagyja a világbajnokság hátralévő részét, miután könnyek között hagyta el a pályát Uruguay ellen, amikor combsérülést szenvedett. „Sajnos kiesett, de szeretne velünk maradni” – mondta Santos. „Ez volt a kívánsága, a klubja beleegyezett és itt kezdi meg a felépülését. A hatalmas vágya, hogy velünk maradjon, az egész csapat lelkiállapotát tükrözi” – mondta.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org