Kezdőlap Színes Ghána szurkolói felbőszültek az összecsapás előtt

Ghána szurkolói felbőszültek az összecsapás előtt

64
0
Ghána szurkoló
Fotó: Shutterstock.com/Cyril Hou

Ma Ghána első világbajnoki mérkőzését játssza Uruguay ellen 2010 óta, amikor Luis Suarez kézzel hárított a gólvonalon és az afrikai csapat kiesett a tornáról. 

Gary Al Smith afrikai futballszakértő így nyilatkozott a közelgő összecsapásról:

Különleges meccs következik, leginkább a rajongók miatt, mert a csapat, állítólag lazán veszi az egészet. Annyi mindent sulykoltak a fejükbe a bosszúállás ellen, az edzők dolgoznak ezen, és elmondják nekik, hogy nem érdemes bosszúszomjasan a pályára lépni.

Uruguay Luis Suarez-t használva máris elkezdte a pszichológiai hadviselést. Azt mondja, ‘ők már legyőzték Ghánát korábban és tudják, hogyan kell újra legyőzniük őket’. Ez a megjegyzés önmagában a végletekig felbosszantotta a szurkolókat és a csapat dolgozik a fiúkkal, hogy ez ne érintse őket túlságosan.

A ghánai csapat számára a nagyszerű dolog az, hogy amikor Ghána 2010-ben Uruguay ellen játszott, a jelenlegi kezdő tizenegyben játszó focisták közül a legtöbben még tizennégy évesek sem voltak. Szóval, nem igazán értik a dolgot.

Úgy gondolom tehát, hogy pszichológiailag, amennyiben jól foglalkoznak velük, akkor kimehetnek, szórakozhatnak és elvégezhetik a dolgukat. Megértik, hogy ez mit jelent, de nem hagyják, hogy ez elhatalmasodjon rajtuk.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org