Kezdőlap Foci-vb hírek A játékos aki világbajnok lett, de nem emlékszik rá

A játékos aki világbajnok lett, de nem emlékszik rá

128
0

2014-ben a brazil világbajnokság döntőjében Németország és Argentína küzdött egymás ellen, végül pedig az európaiak Mario Götze hosszabbításban szerzett góljával megnyerték a trófeát.

Emlékezetes döntő egyesek számára, amit az argentinok szívesen elfelejtenének, sőt a katari vb fináléjában azért küzdenek, hogy a kimenetel most már számukra legyen kedvező, s megszerezzék az áhított győzelmet.

Van egy játékos akinek a felejtés összejött, ott helyben

A német válogatott akkori legendás vezetőedzőjének, egyeseknek csak a fikás Joachim Löw-nek, a döntő napján cserélnie kellett, ugyanis alapembere Sami Khedira lesérült. Helyette a Borrussia Mönchengladbach játékosa, Christoph Kramer került a kezdő 11-be. Sokaknak meglepetés volt ez a döntés, ugyanis Kramer csak abban az évben debütált a német válogatottban.

Minden szép és jó volt Kramer számára, egészen a mérkőzés 30. percéig, amikor az argentin Ezequiel Garay-al ütközött, ott viszont megfordult a kocka.

Előbb a játékos a bíróhoz fordult, az olasz Nicola Rizzolihoz, akitől megkérdezte, hogyha ez a meccs a döntő-e? A játékvezető ezt egy viccnek szánta, és megkérte, hogy ismételje meg a kérdését. Kramer megismételte, majd megköszönte neki, azzal zárván mondandóját, hogy: „ezt jó tudni”.

Rizzolinak ez már nagyon gyanús volt, ezért szólt Bastian Schweinsteigernek a helyzetről. Az első félidőben kénytelenek voltak cserélni a németek, Christoph Kramer-t már nem tudták a pályán hagyni. Később kiderült, hogy a játékos kisebb agyrázkódást, valamint átmeneti amnéziát szenvedett. Gyakorlatilag nem emlékszik, hogy ő foci-vb döntőn szerepelt, és hogy világbajnok lett.

Számodra viszont emlékezetes lehet a vasárnapi döntő, amennyiben sikerül eltalálnod a mérkőzés pontos eredményét a Facebookon zajló tippjátékunkban, ugyanis 15.000 forint értékű eMAG ajándékkártyát nyerhetsz (sorsolás alapján).

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org