Kezdőlap Elemzések Messi lesz a torna legjobb játékosa

Messi lesz a torna legjobb játékosa

45
0

Áttekintettük már, hogy  milyen fogadási lehetőségek vannak Lionel Messi kapcsán, most teljesítményét mutatókkal nézzük meg, mennyire jó formában van!

Négy gólnál jár az argentinok legnagyobb csillaga, mindezt ráadásul négy különböző mérkőzésen szerezte. Mindemellett van két gólpassza, és a támadásépítéseknél fontos szerepet betöltő kulcsátadásokból is fűződik sok a nevéhez. A teljes vb-mezőnyt figyelembe véve, a második helyen áll a kulcspasszok terén, csak Antoine Griezmann előzi meg. Egyszerre veszélyes befejező, ugyanakkor előkészítő szerepben szintén élmenő.

Lionel Messi – Fotó: A.RICARDO/Shutterstock.com

A támadókedvével sincs túl nagy gond, minden pályára lépő játékost figyelembe véve, Messi volt a legaktívabb. Magasan első 25 próbálkozásával, amiből 10 érkezett a 16-oson kívülről, tehát nem az ajtó-ablakig kigurigázott helyzeteket kapja meg. Bátran vállalkozik lövéssel, és az eddigi egyetlen büntetőpárbaj során sem hibázott. Magabiztosan értékesítette a tizenegyest, majd hergelte Louis van Gaalt, ami talán nem volt annyira szimpatikus húzás.

Az eddigi 5 mérkőzés alatt 3 alkalommal is a meccs legjobbjának választották (Argentína – Mexikó, Argentína – Ausztrália és Hollandia – Argentína). Egyetlen igazi ellenfele a torna legjobb játékosa terén, Kylian Mbappé lehet, ezért sok fog múlni a hátralévő időszakon. Mbappé is ott van előkészítésben, de az argentin erősebb ebben, míg gólszerzésben talán a francia jobb. Szoros is lehet, de szerintem komplexebb teljesítménye miatt Messinek áll a zászló!

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org