Kezdőlap Színes Lionel Messi újra győzelemre lelkesítheti Argentínát?

Lionel Messi újra győzelemre lelkesítheti Argentínát?

74
0
Argentína
Fotó: Shutterstock.com/A.RICARDO

Vajon tényleg úgy állnak a csillagok, hogy Lionel Messi végre megízlelheti a világbajnoki sikert, vagy Horvátország meg tudja ismételni azt, amit a negyeddöntőben Brazília ellen elért és sikeresen legyőz egy újabb dél-amerikai óriást?

Messit minden idők egyik legjobb labdarúgójának tartják, de ha beakarja bizonyítani azt, hogy ő minden idők legjobbja, akkor a világbajnokság megnyerése elengedhetetlen. A PSG szenzációja akkor járt a legközelebb ahhoz, hogy megnyerje a legrangosabb eseményt, amikor csapata 2014-ben Brazíliában a döntőben hosszabbításban kikapott Németországtól.

Ez az utolsó esélye a 35 éves focistának, aki karrierje alkonyán jár. Az argentinok 1.36-os szorzót kaptak a továbbjutásra a horvátok elleni elődöntőből, akiknek az elődöntős győzelmére 3.20-as oddson lehet fogadni, miután négy évvel ezelőtt Oroszországban a második helyen végeztek.

Arra, hogy a La Albiceleste győztesként távozik a világbajnokságról, 2.88-as szorzó szerepel, míg arra, hogy a négy gólt szerző Messi elnyeri az Aranylabda díjat, jelenleg 2.38-as oddson fogadhatunk a bet365 fogadóirodánál.

Lehet, hogy Messi hattyúdalába beleszól a sors keze?

Argentína kétszer nyerte meg a világbajnokságot ,1978-ban és 1986-ban. Az argentinok számára varázslatos lenne, ha Messi 36 évvel a legutóbbi mexikói diadal után újabb sikerre tudná ösztönözni őket. Érdekesség, hogy mindkét alkalommal, amikor megnyerték a világbajnokságot, a 10-es számú mezt viselő játékos büntetőt hibázott a harmadik csoportmeccsen. Mario Kempes volt az, aki 1978-ban elbaltázott egy pontrúgást, míg nyolc évvel később Diego Maradona volt a soros.

Azok pedig, akik hisznek a sorsban, azt gondolják, hogy Argentína elveszíti a világbajnokságot, miután a jelenlegi 10-es számú Messi büntetőjét a lengyel kapus, Wojciech Szczesny hárította a harmadik és egyben utolsó csoportmérkőzésen. Ez nem volt nagy hatással a végeredményre, mivel Argentína 2-0-ra legyőzte a lengyeleket, és ezzel bebiztosította a csoportgyőztesként való továbbjutást.

Arra, hogy Messi szerzi az első gólt a Horvátország elleni elődöntőben 4.00-ás odds szerepel és miután már négy gólt szerzett Katarban, 2.38 hogy bármikor betalál.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.12.12., 15:00.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org