Kezdőlap Színes Ronaldo: Véget ért az álom

Ronaldo: Véget ért az álom

34
0
Cristiano Ronaldo
Fotó: Shutterstock.com/katatonia82

Cristiano Ronaldo vasárnap elmondta, hogy mindig is elkötelezett tagja volt a portugál válogatottnak, amely egy nappal korábban kiesett a világbajnokságról, de a válogatottban való jövőjéről nem nyilatkozott.

A 37 éves, ötszörös Ballon D’Or-győztes azzal a küldetéssel érkezett Katarba, hogy bebizonyítsa, még mindig fontos része a válogatottnak. A tornát azonban úgy fejezte be, hogy második félidős csereként állt be a Portugália által Marokkó ellen 1-0-ra elveszített negyeddöntőben.

„Csak azt szeretném, ha mindannyian tudnátok, hogy sokat beszéltek, sokat írtak, sokat spekuláltak, de a Portugália iránti elkötelezettségem egy pillanatra sem változott” – írta Ronaldo egy Facebook-bejegyzésben.

„Mindig is egy olyan ember voltam, aki mindenki céljáért küzdött, és soha nem fordítanék hátat a csapattársaimnak és a hazámnak”.”

A világbajnokság előtt nem volt hajlandó arról beszélni, hogy a katari torna lesz-e az utolsó számára, és azt mondta, már alig várja 2024-es Európa-bajnokságot.

Vasárnapi Facebook-bejegyzése azonban kétértelműen zárult:

„Egyelőre nincs több mondanivalóm. Köszönöm, Portugália. Köszönöm, Katar. Az álom szép volt, amíg tartott… Most hagynunk kell, hogy az idő jó tanácsadó legyen és engedjük, hogy mindenki levonja a saját következtetéseit” – írta.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org