Kezdőlap Elemzések Ki juthat tovább az A csoportból? Fogadási lehetőségekkel

Ki juthat tovább az A csoportból? Fogadási lehetőségekkel

66
0

November 29-én a katari foci-vb A-csoportjának utolsó két mérkőzését rendezik. Lássuk kinek mennyi az esélye a továbbjutásra, s ehhez milyen produkciót kellene nyújtania.

A harmadik csoportkör mérkőzései

A-csoport állása az utolsó forduló előtt

Név LM Ny D V RG:KG GA Pt
Hollandia 3 2 1 0 5:1 +4 7
Szenegál 3 2 0 1 5:4 +1 6
Ecuador 3 1 1 1 4:3 +1 4
Katar 3 0 0 3 1:7 -6 0

Kinek mekkora az esélye a továbbjutásra?

  • Hollandia győzelem vagy döntetlen esetén továbbjut, sőt ha kikap Katartól, akkor is bejut a kiesési szakaszban, ehhez viszont Ecuadornak le kell győznie Szenegált.
  • Ecuador győzelem vagy döntetlen esetén továbbjut. Akkor is van esélye ha kikapnak az afrikaiaktól és Katar nyer (gólarányok függvényében).
  • Szenegálnak győznie kell, hogy tovább folytathassa szereplését. Egy döntetlen esetén már csak akkor van esélye, ha Katar nyer Hollandia ellen és akkor jöhet a számolgatás (gólarány, rúgott gólok száma)

Abban az esetben ha kettő vagy több csapat egyenlő pontszámmal rendelkezik a csoportköri mérkőzések lezajlása után, akkor a FIFA különböző kritériumokat használ annak érdekében, hogy eldöntse ki végez előrébb. Érdekesség, hogy a direkt mérkőzésnek kisebb az ereje, mint mondjuk az összes csoportbeli gólaránynak, de egyébként ez nem mostantól van így, ugyanis például a 2018-as foci-vb-n is ezt alkalmazták. A kritériumokról külön cikkben foglalkoztunk.

Hol folytatják a továbbjutók a kiesési szakaszban?

A csoportgyőztes a felső ágon folytatja, ellenfele december 3-án a B-csoport második helyezettje lesz, míg a csoport második helyezettje az alsó ágon megy tovább, és december 4-én a B-csoport győztesével meccsel.

Fogadási lehetőségek az utolsó csoportkör előtt

  • Hollandia végez az első helyen 1.24
  • Ecuador végez az első helyen 4.90
  • Szenegál végez az első helyen 16.00
  • Ecuador továbbjut 1.28
  • Szenegál továbbjut 2.80

A cikkben megjelenő oddsok az Unibet irodától származnak, s az alábbi időpontban voltak érvényes: 2022 november 29., 8:00CET! Játssz felelősen! BeGambleAware.org 18+

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org