Katari vb-beharangozó podcast 2. rész

46
0

Alig maradt egy kis idő a 2022-es katari világbajnokságig, mi pedig folytattuk tovább a csoportok bemutatását. A második epizódban újból összeültünk hárman, hogy átbeszéljük az E, F, G és H négyeseket, illetve megvitattuk, ki nyerheti a világbajnokságot!

Az első részben Robmiller, Gavrilo és jómagam elemeztük az A, B, C és D csoportokat, több nagy szorzót is ajánlottunk, illetve felhívtuk a figyelmet érdekességekre. A második részben az E, F, G és H kvartett kerül bemutatásra, elemezzük a nemzetek erősségeit és gyengeségeit.

Választ keresünk arra, meddig juthat Portugália vagy Brazília, mennyire erős Kamerun vagy Kanada? Ahogyan az első részben, úgy most is több időt szenteltünk a kisebb nemzetekre, akik esetében még a továbbjutás is kérdés. Igyekeztünk a podcast 40 perce alatt minél inkább kibontani, mire számíthatunk tőlünk Katarban.

Ahogyan a bevezetőben írtuk, választ kerestünk arra is, hogy mely nemzet nyerheti a világbajnokságot. Ebben gyakorlatilag egyetértés született, de azért igyekeztünk itt is nagyobb szorzókat ajánlani. Reméljük tetszett a két rész, nyolcaddöntők után következik a harmadik epizód!

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org