Kezdőlap Színes A szerbek svájci sajtként kezelik ellenfelüket

A szerbek svájci sajtként kezelik ellenfelüket

28
0
Svájci sajt
Fotó: Shutterstock.com/Katarzyna Hurova

Dragan Stojkovic, Szerbia vezetőedzője azt mondta, hogy reméli, hogy lyukakat találnak majd Svájc védelmén, akárcsak a híres svájci sajton, amikor a G csoport utolsó mérkőzésén találkoznak.

A csoport utolsó helyén szereplő Szerbia két ponttal van lemaradva a második helyezett Svájc mögött és győznie kell ahhoz, hogy esélye legyen a nyolcaddöntőbe kerülésre, míg a svájciaknak csak egy döntetlenre lenne szükségük, ha Kamerun nem győzi le Brazíliát.

Arra a kérdésre, hogy Szerbia egy olyan svájci csapat ellen lép-e pályára, amely a híres óráik pontosságával ketyeg, Stojkovic csütörtökön azt mondta, inkább a svájci sajthoz hasonlítaná őket, és szeretné kihasználni a „lyukakat”.

„Nagyon szeretnénk a sajtjaikra gondolni és megtalálni a gyenge pontjaikat – a lyukakat -, hogy olyan eredményt érjünk el, amilyenre törekszünk” – mondta Stojkovic a 974-es stadionban megrendezésre kerülő pénteki mérkőzés előtt a riportereknek.

„A sorsolás után tudtuk, hogy Brazília egy teljesen más dimenzió, és a második helyért fogunk küzdeni Kamerunnal és Svájccal. Ezek az előrejelzések juttattak minket idáig.”

„Tudtuk, hogy a Svájc elleni mérkőzésnek nagy jelentősége lesz, hiszen ez lesz az utolsó a csoportban és most ezt kell helyesen megoldanunk. Sok meglepetést láttunk már ezen a világbajnokságon és bármire készen állunk”.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org