Kezdőlap Színes Van Gaal kitálal a kritikákról, Belgiumról és az Egyesült Államokról

Van Gaal kitálal a kritikákról, Belgiumról és az Egyesült Államokról

64
0
Louis van Gaal
Fotó: Shutterstock.com /photoyh

Louis van Gaal a legutóbbi sajtótájékoztatóján beszélt Hollandia nyolcaddöntős ellenfeléről, az Egyesült Államokról, a megüresedett belga állásról és a holland média negatív hozzáállásáról.

Az Egyesült Államok egy jó csapat, amely gyorsan fejlődik

„Az Egyesült Államok egy olyan csapat, amely rengeteg energiával rendelkezik. A játékosaik mindent beleadnak a játékba. De mi is mindent megteszünk azért, hogy legyőzzük őket. Szerintem jól fejlődtek. Tipikus amerikaiak, mondhatnám, hogy gyorsan fejlődnek, és sok játékosuk van európai top klubokban.

Az USA tökéletes példa egy jó csapatra. Vannak országok, amelyek nem ilyenek, de magas szintű egyéni minőséggel rendelkeznek. Én úgy látom, ez egy olyan válogatott, amely jól tervez és nagyon jól végrehajtja a terveit”.

Van Gaal lenne a következő belga menedzser?

„Nagyon jó ötlet, de először valakinek meg kell győznie a feleségemet. Nem, nem erről van szó. A döntéseket mindig szabadon hozhatom meg. Vannak bizonyos országok, ahová nem megyek, és ő sem fog.

Szerintem Belgium egy nagyon szép ország, barátságos emberekkel. Knokke egy gyönyörű tengerparti csoda. Már gondolkodtam rajta. Egy holland interjúban már mondtam, hogy ha bajnokok leszünk, akkor a világ van annyira opportunista, hogy jönnek majd az ajánlatok.

De egyelőre még nem vagyunk azok és ha hinni lehet a holland médiának, akkor nem is leszünk bajnokok.”

A média pont úgy viselkedik mint 2014-ben

„2014-ben pontosan ugyanez volt a helyzet. Rendkívül negatív volt a hozzáállás. Most megint ugyanez van. Én megszoktam, a játékosok megszokták, és csendben haladunk tovább az utunkon. Ha mindent elhiszek a holland médiának, soha nem leszünk világbajnokok.”

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org