Kezdőlap Foci-vb hírek Modric tart a brazilok elleni negyeddöntőtől

Modric tart a brazilok elleni negyeddöntőtől

26
0

Mérkőzést felvezető előzetesünkben arról írtunk, hogy ha nem figyelnek a horvátok, akkor nagy pofont kaphatnak a braziloktól. Luka Modric nem volt ennyire merész, de kiemelte egy sajtótájékoztatón, hogy döntőbe illő találkozó következik!

Arról beszélt a 37 éves középpályás, hogy tisztában vannak az ellenfél tudásával. „Nagy dolgot értünk el ezzel a negyeddöntővel, de többre vágyunk! Talán a vébé legnehezebb összecsapása következik nekünk, a legnagyobb favorit ellen. Brazília a legjobb jelenleg, forma és mutatott játék alapján is. A maximumot kell hoznunk, a lehető legjobb meccset kell játszanunk. Vannak erősségeink, melyekkel tisztában vagyunk” – mondta Luka Modric.

Szóba került a taktika is, mely kapcsán az egyéni tudást emelte ki. „Nem szabad hagyni, hogy igazán kibontakozhassanak, és szabályos határokon belül, kellően agresszíven és kemények kell fociznunk. Elképesztő játékosaik vannak, de ez mindig igaz rájuk, pont mint Argentína esetében, a labdarúgás legnagyobbjai. Nem lehet kiindulópont a Kamerun elleni meccsük, hiszen nem a legjobb csapatukkal játszottak” – vélekedett a horvátok klasszisa.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org