Kezdőlap Foci-vb hírek Mely játékosok vannak eltiltás veszélyben?

Mely játékosok vannak eltiltás veszélyben?

66
0
Sárga lap
Fotó: Shutterstock.com/GIROMIN STUDIO

A szombatra ütemezett Anglia – Franciaországot összecsapás győztese az elődöntőben a Portugália és Marokkó közötti mérkőzés nyertesével találkozik.

Ez az utolsó szakasz, amelyben a játékosok sárga lapok miatt eltiltást kaphatnak a tornán, mivel a FIFA újonnan bevezetett szabályai azt hivatottak megakadályozni, hogy a játékosok az eltiltások halmozódása miatt elveszítsék a döntőben való szereplés lehetőségét.

Egy piros lap az elődöntőben még mindig a döntőre való eltiltást jelentené, de érdemes megnézni, hogy a marokkói és portugál játékosok közül kik juthatnak erre a sorsra a következő fordulóban, ha a negyeddöntőben begyűjtenek egy figyelmeztetést.

Ha Marokkó újabb nagy felfordulást okozna Portugália ellen, akkor Sofyan Amrabat, Abdelhamid Sabiri és Romain Saiss is mind esélyesek egy eltiltást bezsebelésére.

Portugáliában van a legtöbb olyan játékos, az esetleges elődöntő kihagyása fenyeget. Bruno Fernandesnek, Danilo Pereirának, Ruben Nevesnek, Joao Felixnek és Ruben Diasnak Marokkó ellen vissza kell fognia magát.

Franciország eddig összesen két sárga lapot kapott, így Jules Koundé és Aurélien Tchouaméni is potenciálisan szerepelnek a veszélyeztetett listán.

Egyébként az angol játékosokat nem fenyegeti eltiltás, mivel Gareth Southgate csapatából még senki sem kapott sárga lapot.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org