Kezdőlap Foci-vb hírek Marokkó lendületesen készül pályára lépni Spanyolország ellen

Marokkó lendületesen készül pályára lépni Spanyolország ellen

45
0
Marokkó
Fotó: Shutterstock.com/Marco Iacobucci Epp

Marokkó figyelmeztette Spanyolországot, hogy lendületesen fognak játszani és egy újabb hatalmas világbajnoki meglepetésre készülnek.

Az észak-afrikai csapat az egyik legnagyobb sokkot okozta a katari torna csoportkörében a Belgium elleni 2-0-ás győzelmével, miután már a 2018-as döntős Horvátországgal egy gól nélküli döntetlent sikerült összehozniuk.

Walid Regragui csapata csoportelsőként végzett és a nyolcaddöntőben Spanyolországgal találkozik, amely még mindig a Japán elleni váratlan kudarcot próbálja feldolgozni, ami majdnem a tornán való részvételükbe került.

Az al-rayyan-i Education City Stadionban valószínűleg Marokkónak lesz a legnagyobb szurkolótábora és Regragui úgy véli, hogy a csapat most az egész afrikai kontinens és az arab világ számára játszanak.

Győztes hozzáállással érkezünk, és lendületesen fogunk játszani. A magasba akarjuk emelni a marokkói zászlót, elsősorban magunkért és az országunkért, és igen, minden arab és afrikai számára. Boldoggá akarjuk tenni őket. Szeretnénk az imáikat és a támogatásukat.

Spanyolországnak rengeteg tapasztalata van, mi nem 36 éve vagyunk itt. Fontos, hogy félretegyük az érzelmeinket és kihúzzuk magunkat. Itt vannak a nagy nemzetek, és fontos, hogy ne könnyítsük meg a helyzetüket.

Megér egy próbát. Mindent bele fogunk adni, és nem akarunk sajnálkozva távozni.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org