Kezdőlap Foci-vb hírek Joe Allen kiáll csapattársai mellett

Joe Allen kiáll csapattársai mellett

39
0
Joe Allen, Wales
Fotó: Shutterstock/Influential Photography

A középpályás Joe Allen szerint Gareth Bale és Aaron Ramsey bizonyíthatnak Wales utolsó csoportmérkőzésén Anglia ellen a világbajnokságon, miután nem tudtak érvényesülni az Irán elleni vereség során.

Bale-nek, Wales legtöbbször pályára lépő játékosának mindössze egy kapura lövése volt Irán ellen, míg őt és Ramsey-t is többször is kiállították, majd az ázsiai csapat 2-0-ra győzött, ezzel Rob Page csapatát a B csoport aljára küldve.

Bale az egyetlen játékos jelenleg a walesi válogatottban, aki a 21. században a két fél összesen hat találkozóján gólt szerzett Anglia ellen. Allen azt mondta, hogy ő és Ramsey, akiket az iráni vereség után egyaránt ért kritika, biztosan hatalmas erőkkel lépnek majd pályára.

Joe Allen így beszélt csapattársairól egy interjúban:

„Ők ketten hihetetlen játékosok, és mindig is azok voltak az országunk számára. Nem hiszem, hogy van bárki a csapatban, aki elérte volna azt a magasságot, amire ők képesek. Hatalmas meccs következik. Ezek az srácok a nagy meccsek játékosai, mindig is azok voltak. Remélhetőleg, ha bármilyen kritika érte őket, akkor képesek lesznek arra, hogy néhány kritikusnak egy csúcsteljesítménnyel válaszoljanak”.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org