Kezdőlap Foci-vb hírek Itt lenne az ideje pihentetni Harry Kane-t?

Itt lenne az ideje pihentetni Harry Kane-t?

57
0
Harry Kane, Anglia
Fotó: Shutterstock.com/MDI

Kétségtelen, hogy a Tottenham Hotspur játékosa a csoportkör harmadik és egyben utolsó mérkőzésén a csapat élére akar állni, mivel nagyon közel áll Wayne Rooney minden idők nemzetközi rekordjának eléréséhez. Az egyéni játékosi adatok azonban azt sugallják, hogy inkább pihenésre lenne szüksége.

A bet365 ajánlatában 2.10-es szorzón lehet arra fogadni, hogy Harry Kane kedd este Wales ellen gólt szerez, de a nagy kérdés valójában az, hogy az angol csapatkapitánynak egyáltalán a kezdőcsapatban kellene szerepelnie jelenleg?

Talán ez nem is túlságosan meglepő, hiszen Antonio Conte felhívta már rá a figyelmet, hogy a fáradtság akadályozhatja Kane-t és a Spurs többi játékosát a tornán való részvételben, tekintettel léve a sűrített hazai és kontinentális menetrendre a tornára való felkészülés során.

A csatár, aki négy évvel ezelőtt Oroszországban hazavihette az Aranycipőt díjat, két asszisztot tudhat magáénak az angol csapat 6-2-es iráni mérkőzése során, de valójában a gólokra fájhat a foga és csalódott lesz, ha nem tudja növelni eddigi 51 találatát.

A 29 éves játékos, aki annak ellenére, hogy hazája mindkét eddigi mérkőzésén kezdőként lépett pályára, mindössze két alkalommal próbálkozott kapura lövéssel a világbajnokság alatt.

A B csoport nyitómérkőzésén Irán ellen meglepő módon nem sikerült betalálnia és bár az USA elleni gól nélküli döntetlen során is volt néhány lehetősége a gólszerzésre, messze nem tűnt úgy, hogy a legjobb formában lenne.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org