Kezdőlap Foci-vb hírek Gól nélküli döntetlennel zárult a B-csoport rangadója

Gól nélküli döntetlennel zárult a B-csoport rangadója

66
0

Kiegyensúlyozott első 45 percet láthattunk az angol – amerikai összecsapáson, talán kijelenthető, hogy enyhe tengerentúli fölénnyel. Az övéké volt az első felvonás legnagyobb helyzete is, Pulisic lövése a kapufának csattant. Válaszul Mason Mountnak volt egy szép lövése, de az amerikai kapus hárította.

Az első félidőben az angolok birtokolták többet a labdát, ettől eltekintve a lövések száma 6-5 lett az Egyesült Államok javára.

A fordítás sem hozott változást, volt esély mindkét oldalon, de nem csak hogy gól, hanem még nagyobb helyzetek sem alakultak ki. Picit olyan volt az érzése az embernek, mintha mindkét oldalnak megfelelne a 0-0, vagy csak egyszerűen ma nagyobb helyzetek valamiért nem jöttek össze, mert mondjuk mindkét oldalon jól zártak.

A B csoport utolsó körében az Egyesült Államok kőkemény csatát vív Irán ellen a továbbjutásért, míg Anglia a szomszédos Wales ellen szerepel, és hát is sem babra megy majd a játék. Teljesen nyitott a B-csoport sorsa. Bárki tovább juthat, bárki kieshet. A mérkőzésekre november 29-én kerül sor, kedden.

B-csoport állása

Név LM Ny D V RG:KG GA Pt
Anglia 3 2 1 0 9:2 +7 7
Egyesült Államok 3 1 2 0 2:1 +1 5
Irán 3 1 0 2 4:7 -3 3
Wales 3 0 1 2 1:6 -5 1

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org