Kezdőlap Színes Dalic szerint Argentína legyőzése hatalmas jelentőséggel bírna

Dalic szerint Argentína legyőzése hatalmas jelentőséggel bírna

21
0
Zlatko Dalic
Fotó: Shutterstock.com/Oleksandr Osipov

Zlatko Dalic, Horvátország vezetőedzője úgy véli, hogy egy Argentína elleni győzelem a keddi világbajnoki elődöntőben beárnyékolná a négy évvel ezelőtti, Anglia elleni győzelmet ugyanebben a szakaszban.

Dalic csapata hosszabbítás után hátrányból fordítva győzte le Angliát Moszkvában és bár az 56 éves menedzser híres győzelemként ünnepli azt, úgy érzi, egy újabb elődöntős skalp felülmúlná azt.

A legutóbbi világbajnokságon az Anglia elleni elődöntő volt számunkra minden idők legnagyobb meccse, a Brazília elleni mérkőzés a negyeddöntőben pedig a második helyet foglalja el” – mondta.

Ha holnap nyerünk, az minden idők legnagyobb történelmi mérkőzése lenne Horvátország számára.

Ez az egyik legfontosabb, legjelentősebb meccs számunkra, alig négy év után megismételni a sikert egy új válogatottal hatalmas teljesítmény lenne a világszínpadon.

A világ négy legjobb csapata között vagyunk, ez rendkívüli siker Horvátország számára, két világbajnokságon egymás után a labdarúgás négy legjobb csapata közé kerülni nagyszerű dolog.

Nagy elvárásaink vannak, a nagyszerű Argentínával játszunk, egy fantasztikus csapattal, amelyet Lionel Messi vezet – ők rendkívül motiváltak és nagyobb nyomás alatt vannak, mint Horvátország ebben a pillanatban.

Természetemnél fogva optimista vagyok, bízom a játékosaimban, magas szintű minőséget, karaktererőt mutattak, hiszen enélkül nem jutottunk volna el az elődöntőig. Nem fogunk változtatni a játékunkon.

A büszkeségemnek nincsenek határai, a határ a csillagos ég. Mindenkinek van egy álma, és az én álmom az volt, hogy a hazám vezetőedzője legyek.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org