Kezdőlap Színes Scaloni megvédte az argentin válogatott viselkedését

Scaloni megvédte az argentin válogatott viselkedését

42
0
Lionel Scaloni
Fotó: Shutterstock.com/Celso Pupo

Lionel Scaloni, Argentína vezetőedzője megvédte csapata Hollandia felé tanúsított viselkedését a negyeddöntőbeli győzelem során, miközben Lionel Messi és társai a világbajnokság döntőjébe való jutás felé fordítják energiáikat.

Scaloni csapata végül 4-3-ra diadalmaskodott büntetőkkel és játékosai gyorsan felbosszantották ellenfelüket, Messi és a büntetőpárbaj hőse, Emiliano Martinez pedig nyilvánosan célba vette Louis van Gaal-t, a hollandok menedzserét.

Az előző meccset úgy játszottuk, ahogyan azt mindkét csapat, Hollandia és Argentína részéről is kellett, és ez a foci- mondta Scaloni.

A fociban néha védekezni, támadni kell és néhány meccsen olyan dolgok történhetnek, mint amit az előző meccsen is tapasztalhattunk. Lehetnek viták, nehezebb időszakok, de ennyi. Azért van a játékvezető, hogy igazságot tegyen.

Ideje véget vetni ennek a gondolatnak, hogy Argentína ilyen, és általában így viselkedik.

Amikor Szaúd-Arábia ellen vesztettünk, nem mondtunk semmit. Megnyertük a Copa Americát Brazíliában és a legsportszerűbb viselkedést tapasztaltuk Messi, Paredes és Neymar részéről.

Mindannyian együtt ültek abban az alagútban a Maracanában, szóval tényleg nem vagyok meggyőződve erről a sportszerűtlen viselkedésről. Meg kell mutatnunk, hogy büszkék vagyunk valamire és mi csak úgy játszottuk a meccset, ahogyan kellett.

És akkor ott van a játékvezető, aki a döntések meghozataláért felelős. A dolgok abban a pillanatban véget érnek, amikor a játékvezető megfújja a végső sípszót.

Szóval, minden csapatot tisztelünk, közöttük Hollandiát is és most Horvátországot és minden ellenfelet, akivel szembenézünk. Ez az egyik fő jellemzőnk és személyiségünk alapja a legelső meccseink óta.

Véget kell vetnünk annak az elképzelésnek, hogy nem vagyunk jó győztesek vagy vesztesek,  mert ez nagyon távol áll attól, akik valójában vagyunk, mint csapat és mint a nemzetünk képviselői.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org