Kezdőlap Foci-vb hírek Cristiano Ronaldót a portugálok 70%-a nem akarja a kezdőben látni!

Cristiano Ronaldót a portugálok 70%-a nem akarja a kezdőben látni!

69
0

A portugálok legnagyobb klasszisa, Cristiano Ronaldo eléggé megosztó személyiség, erre csak rátett az elmúlt egy év „tevékenysége”. A Svájc elleni nyolcaddöntő kapcsán a legnagyobb portugál sporttal foglalkozó napilap felmérést készített. Érdekes eredményre jutottak!

Portugáliában is a legfőbb téma a világbajnokság, hiszen a válogatott a nyolcaddöntőben érdekelt, ahol Svájc lesz az ellenfél. A csoportkörből viszonylag könnyedén továbbmentek, de már a katari torna előtt is voltak kardinális kérdések a keret összeállítása miatt. Sokan úgy vélték, hogy Cristiano Ronaldóra semmi szükség. Megosztja a csapatot, nincsen olyan fizikális állapotban, hogy érdemes legyen pályára küldeni.

Ezért a legnagyobb portugál sportnapilap, az A Bola felmérést készített, amelyben a portugál lakosságot kérdezte, szükség van-e Cristiano Ronaldo játékára Svájc ellen? Hangsúlyozzuk, ez a portugál emberek véleménye: a közvélemény-kutatás szerint, a 70% elutasítja Ronaldo játékát, nem érzik szükségét, hogy kezdőként pályára lépjen.

A napilap cikke alatt a hozzászólások között különféle vélemények voltak, miért nem érdemes pályára küldeni Ronaldót, de akadtak olyanok is, akik védelmükbe vették a világsztárt. Többen felhozták a fizikális és mentális problémákat, hogy bomlasztja a csapatot és láthatóan nincsen olyan állapotban, mint fénykorában. Mi a Svájc elleni nyolcaddöntő elemzése kapcsán világítottunk rá, mennyire gyengén teljesít a statisztikák alapján a Manchester United egykori játékosa.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org