Kezdőlap Foci-vb fogadások és bónuszok Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek

108
0

Nyiss egy bet365 számlát, fizess be legalább 1.500 Ft-ot a számládra és az iroda fogadási kreditekkel jutalmaz a feljogosító befizetésed értékében (ami akár 15.000 Ft is lehet), ha feljogosító fogadásokat teszel ugyanakkora értékben és azokat kiértékelik. Az ajánlat kizárólag új ügyfelekre vonatkozik, és az alábbi feltételek érvényesek.

Miután teljesítetted a feljogosító feltételeket, a fogadási krediteid tétként használhatod anélkül, hogy a saját pénzed kockáztatnád. A fogadási krediteket bármilyen sportra felhasználhatod a bet365 piacainak széles választékán. A fogadási kreditekből származó nyereményeket a kivehető egyenlegedhez adják hozzá, a nyeremények pedig nem tartalmazzák a fogadási kreditekből álló tétet. A fogadásod fogadási kreditek és készpénz kombinációjával is fedezheted.

bet365 bemutató

Az ajánlat működése

 • Igényeld az ajánlatot a feljogosító befizetés végrehajtását követően.
 • Tegyél feljogosító fogadásokat a feljogosító befizetésed értékében (maximum 15.000 Ft*) és várd meg, amíg azokat kiértékelik.
 • A fogadási kreditjeid röviddel azután lesznek elérhetőek, hogy a feljogosító fogadásaid kiértékelik.
 • Ezt követően a fogadási krediteket felhasználhatod fogadások leadásához, mindössze válaszd a „Fogadási kreditek felhasználása” opciót a fogadószelvényen.

Amennyiben az ajánlatot nem igényed az első befizetésedkor, azt utólag is megteheted a számla nyitását követő 30 napon belül. Egyszerűen jelentkezz be a számládra, nyisd meg a Számla menüt, válaszd az Ajánlataim részt és kattints az Igénylés mostra a vonatkozó ajánlatnál. Amennyiben több befizetést is végrehajtasz az igénylés előtt, a legnagyobb feljogosító befizetésed veszik figyelembe a fogadási kreditek (maximum 15.000 Ft*) jóváírásakor.

Milyen fizetési eszközzel töltheted fel a számlád?

A leggyorsabb befizetési mód a bankkártyás feltöltés, legyen szó akár VISA, akár MASTERCARD-ról.

Mennyi a minimum befizetési összeg?

A minimum összeg amit befizethetsz az 1500 forint.

Ha kérdésed van a bet365 irodával, vagy akár ezen ajánlattal kapcsolatosan akkor azt felteheted fórumunkon. Ha pedig szeretnél részesülni az ajánlatban, akkor:

bet365 Regisztráció

Fő részvételi feltételek (eredeti szöveg)

 • Kizárólag új ügyfelek számára érhető el. Hajtson végre egy feljogosító befizetést legalább 1.500 Ft* értékben és igényelje az ajánlatot a regisztrációt követő 30 napon belül, hogy jogosultságot szerezzen egy 100%-os összegre fogadási kreditekben, maximum 15.000 Ft* értékig. Igénylést követően, a fogadási krediteket a számlaegyenlegén tároljuk és azok nem kivehetőek.
 • A fogadási kreditek kiváltásához és felhasználásához, Önnek feljogosító fogadásokat kell tennie a feljogosító befizetés értékében (maximum 15.000 Ft*), és azokat ki kell értékelnünk az ajánlat igénylésétől számított 30 napon belül. Kizárólag az igénylést követően rendezett feljogosító fogadások számítanak bele a követelmény teljesítésébe.
 • A leadott fogadásoknak meg kell felelniük bizonyos feltételeknek, hogy azok beleszámítsanak a fogadási kreditek kiváltásába.
  – Tartalmazniuk kell legalább egy olyan választást, amely szorzója 1.20 (1/5) vagy nagyobb.
  – Egy piac/esemény kombináción belül (akár mérkőzés előtt, akár élőben) egy választásra tett legnagyobb összesített tét fog csak számítani a rendezett fogadásokra vonatkozó feltétel teljesítésénél.
  – Amennyiben egy tétet részben zárnak le a Felvehető most funkcióval, csak a fennmaradó aktív tét számít.
  – Amennyiben egy fogadást módosítottak a Fogadás módosítása funkcióval, csak az új fogadás új tétje számít.
  – A Felvehető most funkcióval egészben lezárt fogadások, azonnali játékok, játék termékeken megtett fogadások, érvénytelenített fogadások vagy push eredménnyel rendezett élő fogadások nem számítanak.
 • A fogadási kreditek nem kivehetőek, a nyeremények pedig nem tartalmazzák a fogadási kreditekből álló téteket. A fogadási kreditekből szerzett nyereményeket hozzáadjuk a Kivehető egyenlegéhez. A fogadási krediteket nem lehet felhasználni bizonyos termékeken, ajánlatoknál/akcióknál vagy fogadási típusoknál. További részletekért, kérjük, tekintse meg a teljes részvételi feltételeket.
 • A fogadási kreditjei érvénytelenné válnak és azokat eltávolítjuk, ha a számlája 90 egymást követő napig inaktív.

*vagy annak megfelelő valuta

Teljes részvételi feltételek

 1. Hajtson végre egy feljogosító befizetést legalább 1.500 Ft* összegben, hogy jogosultságot szerezzen az összeg 100%-ára fogadási kreditekben maximum 15.000 Ft* értékben. A feljogosító befizetés az ajánlat igénylése előtti 7 napban végrehajtott legnagyobb befizetése (maximum 15.000 Ft*).
 2. Az ajánlatát a számla létrehozását követő 30 napon belül kell igényelnie.
 3. Az igényelhető fogadási kreditek maximális összege 15.000 Ft*. Például, egy 20.000 Ft összegű feljogosító befizetés 15.000 Ft fogadási kreditre jogosítja fel.
 4. A fogadási kreditjeit a számlaegyenlegén tároljuk és azok nem kivehetőek. A fogadási kreditek kiváltásához Önnek feljogosító fogadásokat kell tennie a feljogosító befizetés értékével (maximum 15.000 Ft*) megegyező vagy annál nagyobb összértékben, és azokat ki kell értékelnünk az ajánlat igénylésétől számított 30 napon belül.
 5. A fogadási kreditjei alapesetben egy órával azt követően lesznek elérhetőek, hogy teljesítette a rendezett fogadásokra vonatkozó feltételt.
 6. A számláján több fogadási kredit ajánlat is lehet egyszerre. Azonban a feljogosító rendezett tétek csak az ajánlatok egyikének kiváltásába számítanak bele. Ön a Számla menü Ajánlataim részén választhatja ki, hogy melyik ajánlat legyen aktív.
 7. A kisebb mint 1.20 (1/5) szorzós egyszeri fogadások nem számítanak bele a fogadási kreditek kiváltásába. Többszörös fogadások esetén az egyik választásnak legalább 1.20 (1/5) szorzójúnak kell lennie, hogy számítson.
 8. A bet365 nem engedélyezi a piac „mindkét kimenetelére való fogadást” vagy a több választásra történő fogadást egy piac/esemény kombináción belül annak érdekében, hogy tisztességtelenül befolyásolják a fogadási kreditek kiváltását. Ahol több mint egy tétet raktak fel egy piac/esemény kombinációra, kizárólag a legnagyobb összesített téttel rendelkező választás (akár mérkőzés előtti, akár élő) fog számítani a rendezett fogadásokra vonatkozó feltétel teljesítésénél (amennyiben ugyanazt a legnagyobb összesített tétet tették fel több mint egy választásra ugyanazon piac/esemény kombinációnál, úgy csak az egyik számít majd bele a rendezett fogadásokra vonatkozó feltétel teljesítésénél). Azok a kiértékelt fogadások, amelyeket más választásokra tettek meg ugyanazon a piac/esemény kombináción, nem számítanak bele a fogadási kreditek kiváltásába. Például, ha egy 2.000 Ft értékű fogadást tesz arra, hogy a Man Utd legyőzi a Chelsea csapatát, valamint tesz egy 2.800 Ft értékű fogadást arra, hogy a Chelsea győzi le a Man Utd csapatát a Játékidő eredménye piacon, úgy csak a Chelsea-re tett fogadása számít bele a fogadási kreditek kiváltásába (amennyiben mindkét fogadás 2.000 Ft értékű, úgy 2.000 Ft számít bele a fogadási kreditek kiváltásába). Amennyiben feltesz további 1.000 Ft tétet arra, hogy a Man Utd legyőzi a Chelsea csapatát, ez az összesített 3.000 Ft tét számít a fogadási kreditek kiváltásánál, nem pedig a Chelsea-re tett 2.800 Ft tét. Továbbá, ha egy Győztesre és Győztesre/helyre fogadást tesz három lóra ugyanazon a versenyen – 2.000 Ft tét két lóra és 3.000 Ft tét egy másik lóra -, csak a 3.000 Ft tét számít bele a fogadási kreditek kiváltásába. Ez a korlátozás akkor is érvényes a piac/esemény kombinációkra, amikor ugyanaz a piac elérhető több különböző alkalommal ugyanazon az eseményen belül (akár mérkőzés előtt, akár élőben), például a Jelenlegi szett nyertese vagy a Következő játék tenisz piacoknál. Ha egy 2.000 Ft értékű fogadást tesz arra, hogy Simona Halep nyeri a 3. játékot (Következő játék) Naomi Osaka ellen, majd további 1.000 Ft értékű fogadást tesz arra, hogy Simona Halep nyeri a 4. játékot (Következő játék), akkor mindkét fogadás beleszámít a fogadási kreditek kiváltásába. Ugyanakkor, ha egy 4.000 Ft értékű fogadást tesz arra, hogy Naomi Osaka nyeri az 5. játékot (Következő játék), akkor csak ez a fogadás számít bele a fogadási kreditek kiváltásába, mivel ez a legnagyobb tét egy választásra ennél a piac/esemény kombinációnál, és nem a Simona Halepre tett 3.000 Ft. Ez a feltétel más korlátozásokkal együtt érvényes.
 9. A Felvehető most funkcióval egészben lezárt fogadások, azonnali játékok, játék termékeken megtett fogadások, érvénytelenített fogadások és push eredménnyel rendezett élő fogadások nem számítanak bele a fogadási kreditek kiváltásába. Amennyiben egy tétet részben zárnak le a Felvehető most funkcióval, csak a fennmaradó aktív tét számít bele a fogadási kreditek kiváltásába. Amennyiben egy fogadást módosítottak a Fogadás módosítása funkcióval, az eredeti tét nem számít bele a fogadási kredit kiváltásába, és csak az új fogadás új tétje számít.
 10. Amennyiben az ajánlat igénylését követő 30 napon belül nem rendelkezik a feljogosító befizetésével megegyező értékű (maximum 15.000 Ft*) jogosult rendezett fogadásokkal, a fogadási kreditjei érvénytelenné válnak és azokat eltávolítjuk, valamint az ajánlat lezárul.
 11. A fogadási krediteket nem lehet kivenni. A fogadási kredit tétekből származó nyereményeket a Kivehető egyenlegén írjuk jóvá, de a nyeremények nem tartalmazzák a fogadási kredit téteket. Például, ha egy 3.000 Ft-os tétet tenne meg 3.00 (2/1) szorzóval, a kifizetés értéke 9.000 Ft lenne (6.000 Ft nyereség plusz 3.000 Ft tét), azonban, ha egy 3.000 Ft-os fogadási kredit tétet tesz meg 3.00 (2/1) szorzóval, a kifizetés értéke 6.000 Ft lenne, mivel a 3.000 Ft értékű fogadási kredit tétjét nem kapná vissza.
 12. A tétjeit fedezheti részben a fogadási kreditjeiből és részben a saját kivehető egyenlegéből, azonban a tétje fogadási kreditekből álló része nem lesz része a nyereményeknek. Például, egy 3.000 Ft értékű fogadás 3.00 (2/1) szorzóval, amelyet 1.500 Ft fogadási kredittel és 1.500 Ft készpénzzel fedezett 7.500 Ft nettó nyereményt adna (6.000 Ft nyeremény plusz 1.500 Ft készpénzes tét), mivel az 1.500 Ft fogadási kredit tét nem jár vissza. Amennyiben egy fogadás érvénytelenítésre kerül és lehetősége volt nyerni (például push esetén), a fogadási kredit tétek nem járnak vissza. Ha egy fogadás érvénytelenítésre kerül és nem volt lehetősége nyerni (például ha egy Gólszerző fogadást egy olyan játékosra tesznek meg, aki nem játszik a mérkőzésen), a fogadási kredit tétek visszajárnak.
 13. A Felvehető most funkciónál, a kijelzett összegből már le lesz vonva a fogadási kredit tét, így az a fogadás lezárása esetén érvényes valós kifizetést tükrözi.
 14. Fogadási kredit egyenlegét nem:
  – utalhatja át a Kaszinó, Játékok vagy Póker termékre;
  – használhatja tétként Tote fogadásoknál (beleértve más nyereményalapos fogadásokat), Colossus fogadásoknál és Lottó piacokon;
  – használhatja tétként Banker fogadásokhoz, feltételes fogadásokhoz, fordított feltételes fogadásokhoz vagy Teaser fogadásokhoz.
 15. A fogadási kreditjei érvénytelenné válnak és azokat eltávolítjuk, ha a számlája 90 egymást követő napig inaktív. Amennyiben végrehajt egy befizetést, lead egy sportfogadást, vagy részt vesz bármilyen játékban a Kaszinó, Játékok vagy Póker terméken, úgy az számlaaktivitásnak számít.
 16. A fogadási kreditek a következő ajánlatoknál használhatóak feljogosító fogadásként:
  – 0:0 – pénzvisszafizetés
 17. A fogadási kreditek felhasználásával leadott fogadások nem érvényesek a következő bónuszokra:
  – Labdarúgás gyűjtő bónusz
  – Tenisz gyűjtő bónusz
  – Multisport gyűjtő bónusz
 18. Ez az ajánlat több pénznemben érhető el a számlabeállításainak megfelelően, illetve a minimális befizetésre és maximális fogadási kreditekre vonatkozó pénznem értékektől függően, amelyeket megtekinthet itt. Ezeket a pénznem értékeket rendszeresen felülvizsgáljuk a piaci árfolyamok alapján, és ennek megfelelően növelhetjük vagy csökkenthetjük azokat.
 19. Ez az ajánlat az új ügyfelek számára 2023. január 5-én 11:59-kor (angol idő) lezárul és csak azok az ügyfelek igényelhetik, akik ez időpont előtt regisztráltak (regisztrációtól számított 30 napon belül kell igényelni).
 20. Ez az ajánlat kizárólag Magyarország és Málta területén élő ügyfelek számára érhető el.
 21. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely megnövelt fizetést, ingyen fogadást, fogadási kreditet vagy egyéb olyan akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok megnövelt fizetés, ingyen fogadás, visszafizetés vagy fogadási kredit részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ingyen fogadásból vagy fogadási kreditből fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a fogadási kredit, ingyen fogadás, visszafizetés vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 22. A bet365 bármilyen bónuszösszeget, ingyen fogadást, fogadási kreditet, visszafizetési összeget vagy megnövelt fizetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 23. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 24. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 25. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org