Kezdőlap Foci-vb hírek Ballack szerint az elődöntőig juthatnak a németek

Ballack szerint az elődöntőig juthatnak a németek

6
0

A korábbi klasszis játékos szerint, az utolsó időszakban mutatott játék miatt, különösen a Nemzetek Ligájára gondolva, nagy reményei nem lehetnek a németeknek.

„Hasonló helyzetben vagyunk, mint tavaly az Európa-bajnokság előtt, a nagy tornák esetében ugyanis mindig jelen vannak az elvárások. A világbajnoki selejtezők rendben voltak, most az NL-ben viszont láthattuk, hogy melyek azok a területek, ahol van még tennivaló” – nyilatkozta a 46 éves Ballack. Véleményében a magyarok is közrejátszanak, hiszen 1:0-ra legyőztük őket, emellett pedig 3:3-as döntetlent értek el az angolok elleni meccsen.

A korábbi középpályás szerint az utolsó hetek nagyon fontosak lehetnek, rengeteget javíthatnak az egyes csapatok tudásán, összeszokottságán, de mivel ez a mostani foci-vb extrém időpontban lesz, így ez nehezen fog megvalósulni. „A játékosoknak tisztában kell lenniük azzal, hogy ezúttal nem lesz idejük a pihenésre, a kikapcsolódásra. A bajnokságokat megszakítják és szinte azonnal kezdődik is a világbajnokság, ezért most nagyon lényeges lesz, hogy a csapatszellem rövid idő alatt kialakuljon” – fejtette ki véleményét.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org