Kezdőlap Színes A rajongók inkább Messinek szurkolnak Ronaldo helyett

A rajongók inkább Messinek szurkolnak Ronaldo helyett

25
0
Cristiano Ronaldo, Lionel Messi
Fotó: Shutterstock.com/charnsitr

Lionel Messi és Cristiano Ronaldo a labdarúgás egyik legnagyobb rivalizálása, a média és a szurkolók is minden alkalommal egymásnak ugrasztják a két legendát. Lehet, hogy Katarban nem fognak összecsapni a pályán, de ez nem fogja megakadályozni a kettejük közötti összehasonlítgatást.

2016-ban Cristiano Ronaldo dicsőségre vezette a portugál válogatottat, amely 1-0-ás győzelemmel nyerte meg az Európa-bajnokságot Franciaország ellen.

Lionel Messinek 2021-ig kellett várnia arra, hogy Ronaldo nemzetközi trófeagyűjteményét felérje. Messi a 2021-es Copa Americán sikerre lelkesítette argentin csapattársait, miután a Maracanában rendezett döntőben 1-0-ra legyőzte az ősrivális Brazíliát. Ez volt Argentína 15. kontinentális bajnoki címe, de Messi nemzetközi pályafutása során az első.

Jelenleg az argentin és a portugál szupersztárok ismét a figyelem középpontjában állnak, a szurkolók pedig arról vitáznak, hogy kit szeretnének, hogy a versenyt megnyerje.

Portugáliára győzelmére 13.00-ás szorzón fogadhatunk jelenleg a bet365-nél, míg Argentínára 6.50-es oddson.

Messi vs. Ronaldo: kit akar a világ vb-győztesként látni?

A torna előtt a bet365 egy felmérésben megkérdezte a foci rajongókat, hogy Messi és Ronaldo közül kinek örvendenének jobban, ha megnyerné a világbajnokságot. A pontos kérdés így hangzott: Messi és Ronaldo közül kit látnál szívesebben a világbajnokság nyerteseként?

A felmérés eredménye a következő:

  • A szurkolók 41,47%-a inkább azt szeretné, ha Lionel Messi nyerné meg a világbajnokságot és nem Cristiano Ronaldo.
  • A szurkolók 29,87%-a szeretné, ha Cristiano Ronaldo nyerné meg a világbajnokságot Lionel Messivel szemben.
  • 12,79% nem akarja, hogy bármelyik játékos megnyerje a világbajnokságot, a többi szurkolónak pedig nem volt preferenciája.

Az angol szurkolók melyik játékost látnák szívesebben világbajnokságot nyerni?

  • Az angol szurkolók 38,05%-a az argentin szupersztárt választotta a trófea hazavitelére Ronaldóval szemben, míg a megkérdezettek 34,51%-a a Manchester United korábbi sztárját preferálja.
  • A szurkolók 10,62%-a mondta azt, hogy egyik játékost sem szeretné, ha a nyertesként távozna a világbajnokságról.
  • A torna kezdete óta az oddsok arra, hogy bármelyik játékos megnyeri az Aranylabdát, eltértek: Messi 7/1, míg Ronaldo 25/1-es oddson áll.

Arra, hogy Messi megnyeri az Aranylabdát jelenleg 5.50-es szorzón fogadhatunk, míg Ronaldo potenciális Aranylabda győzelme 29.00-ás oddsra van árazva.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.12.05., 13:00.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org