Kezdőlap Színes A hollandok remélik, hogy a csapat képes legyőzni Messit

A hollandok remélik, hogy a csapat képes legyőzni Messit

21
0
Hollandia
Fotó: Shutterstock.com/charnsitr

Ronald de Boer korábbi holland válogatott labdarúgó így fogalmazott a közelgő holland – argentin összecsapásról:

Szerintem 50-50 az esély. Azt hiszem, ha az itteni emberekkel beszélünk, valószínűleg Argentínát mondanák nyertesnek, mert ott van Messi, de én televíziós szakértő vagyok, így másképp látom a focit.

Láttam az Ausztrália elleni mérkőzést, Hollandiának jó esélye van a továbbjutásra. Szerintem van helye Frankie De Jongnak a csapatban, befolyásos lesz, mert sok helyet kap, ahová be tud majd cselezni – ez az egyik erőssége.

Úgy gondolom, hogy Ake személyében remek védőnk van míg Virgil Van Dyke is belenőtt ebbe a szerepkörbe. Az elején szerintem egy kicsit hiányzott belőle a vezető szellem. Most már tényleg felnőtt hozzá: látod, hogy mutogat, néha kritizálja a csapattársait. Készen áll, és Ake-val, Timberrel és Dumfries-szel együtt szerintem fel tudják tartani Messit.

A probléma az, hogy mindenki Van Gaalról beszél, nem pedig a játékosokról. Ez így van – hihetetlen, hogy mit ért el, és fontos ember a csapat számára. Amikor Argentínáról beszélünk, akkor Messi az a személy számukra. Hollandiát nem igazán láttuk ragyogni ezen a világbajnokságon. Remélem, hogy az argentinok ellen csapatként játszanak majd és Memphis Depay és Frankie De Jong végre ragyoghatnak.

Természetesen ott van Gakpo is, aki ragyogóan teljesített ezen a tornán, így remélhetőleg ismét képes lesz elvégezni a feladatot. De most a legfontosabb dolog a csapatmunka, nem a sztárok.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org