Kezdőlap Elemzések A foci hazamehet… Brazíliába!

A foci hazamehet… Brazíliába!

47
0
Fotó: Shutterstock.com/Daman Image

Húsz év telt el azóta, hogy utoljára dél-amerikai ország nyerte meg a világbajnokságot, két teljes évtized, amely alatt Európa uralta a legnagyobb focitornát. Vajon ez lesz az a döntő, amikor az erőviszonyok ismét átrendeződnek?

Brazília nagy esélyesként vág neki a katari világbajnokságnak, jelenleg a bet365-nél 4.50-es szorzón lehet fogadni a csapatra és mindenki arra számít, hogy Neymar a legnagyobb színpadon is teljesít.

Ha ő nem váltja valóra a belé vetett bizalmat, akkor a következő legjobb választás Argentína és Lionel Messi: egy olyan ember, akinek számos lehetősége volt arra, hogy a legnagyobb színpadon teljesítsen, és eddig mindegyiket elszúrta.

Mindezek ellenére a belé vetett hit továbbra is erős, Argentína végső győzelmére pedig jelenleg 6.50-es odds szerepel. Brazília tud egy-két dolgot a favoritizmusról. A rekordot jelentő ötszörös győztesként és négy éve erős csapatként működő “selecao” mindig megbízható opciónak tűnt de mindkétszer elbukott.

Azóta a feledhetetlen yokohamai mérkőzés óta a brazilok csak egyszer jutottak tovább a nyolcaddöntőbe. Tény, hogy az elmúlt négy világbajnokságot Európa uralta, a 16 elődöntősből 13-at, és mind a négy győztest innen termelve ki , beleértve természetesen magát a 2014-es brazíliai világbajnokságot is, amikor a házigazdák az elődöntőben megalázó vereséget szenvedtek a németektől, a Die Mannschaft pedig a döntőben Argentínát győzte le.

Tehát míg a „végső győztes” kategóriában Brazília és Argentína állnak az élen, addig 1.50-es szorzón fogadhatunk arra, hogy a győztes Európából kerül ki és 2.75-ös odds szerepel arra, hogy Dél-Amerikából. Ugyanakkor 29.00-es szorzó, hogy Brazília és Argentína találkoznak a döntőben, ami nem történhet meg, ha a két csapat megnyeri a csoportját.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022-11-22, 11:00.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org