Kezdőlap Foci-vb hírek Szenegál menedzsere „vakon bízik” Mendyben

Szenegál menedzsere „vakon bízik” Mendyben

59
0
Eduard Mendy
Fotó: Shutterstock.com/Vladimir Koshkarov

Aliou Cisse szenegáli edző teljes mértékben bízik Edouard Mendy kapusban, annak ellenére, hogy a világbajnokságon döcögősen kezdett.

Mendy, aki Cisse szerint acélos elszántsággal rendelkezik, és biztos kezdőjátékos a Katar elleni második A csoportos mérkőzésen, vitathatatlanul hibáztatható volt mindkét gólért a csapata Hollandia ellen 2-0-ra elveszített nyitómeccsen.

A vereség után az afrikai bajnokoknak még van min dolgozniuk, hogy kijussanak a csoportból, amelyben ott van az az Ecuador is, amely a nyitómeccsen könnyedén legyőzte a házigazda Katart. Mendy nehéz időszakot élt át, aki többek közt ebben a szezonban a Chelsea kispadján találta magát, mivel az új menedzser, Graham Potter inkább Kepa Arrizabalagát részesítette előnyben.

A szenegáli csapatban elfoglalt helye azonban nincs veszélyben, Cisse bízik kapusa mentális erejében.

„Edouard nagyon jól teljesít, acélos elszántsággal rendelkezik” – mondta Cisse csütörtökön a riportereknek. „Edouard kvalitásai önmagukért beszélnek, nem hiszem, hogy bárki is kételkedne benne, néha vannak jobb időszakai, néha mélypontjai, de vak bizalmam van benne, és a csapattársai is így vélekednek. Holnap már a pályán lesz.”

 

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org