Kezdőlap Színes Southgate „szereti” Phil Fodent

Southgate „szereti” Phil Fodent

79
0
Phil Foden, Anglia
Fotó: Shutterstock.com/ph.FAB

Gareth Southgate, az angolok menedzsere azt mondja, hogy „szereti” Phil Fodent, és úgy véli, hogy fontos szerepe lesz a világbajnokságon.

Foden az USA elleni gól nélküli döntetlennel zárult mérkőzésen nem volt bevetve és Southgate döntése, miszerint nem használja a 22 éves játékost, erős kritikát váltott ki.

A keddi, Wales elleni mérkőzés előtt azonban Southgate azt mondta, nincs gondja a Manchester City csatárával, aki még nem kezdett meccsen Katarban.

A menedzser így fogalmazott az ITV-nek:

Phil egy szuper játékos de úgy döntöttünk, hogy a második meccsre nem tesszük be. Ugyanakkor fontos szerepet fog játszani a bajnokságban, ez nem is  kérdés. Nincs semmi problémánk Phillel. Szeptemberben mindkét meccsen kezdett, és az Irán elleni meccsen is bevetettük, viszont úgy éreztük hogy a kissé más hozzáállás szükséges az Egyesült Államokkal szemben. Szándékunkban áll itt maradni minél hosszabb ideig és ő egy szuper játékos, aki nagy szerepet fog játszani. Keményen dolgozik a csapatért és természetesen nagyon jó technikai képességei vannak.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org