Kezdőlap Színes Regragui: Marokkó célja maga a döntő

Regragui: Marokkó célja maga a döntő

13
0
Marokkó
Fotó: Shutterstock.com/kovop58

Walid Regragui, a marokkói válogatott vezetőedzője szerint csapata nem véletlenül jutott a legjobb négy közé a 2022-es katari világbajnokságon, és a döntőig nem szeretnének megállni.

Az Atlasz Oroszlánjai szerda este az  Al Bayt Stadionban a regnáló bajnok Franciaországgal csapnak össze

„Lehet, hogy őrültnek tartanak, de be akarunk jutni a világbajnokság döntőjébe” – mondta. „Nem elégszünk meg az elődöntőbe jutással és azzal, hogy ezt elsőnek értük el afrikai csapatként.”

„Készen állunk arra, hogy mindent beleadjunk, hogy sikerüljön egy fordulatot elérnünk, mint ahogyan azt Belgium, Horvátország, Spanyolország és Portugália ellen is tettük.”

Regragui, aki csak augusztusban vette át a vezetőedzői szerepet a nemzeti csapatnál, nem táplál illúziókat az előttük álló feladatot illetően, hiszen olyanokkal kell szembenéznie, mint Kylian Mbappe és Antoine Greizmann, de biztos benne, hogy Marokkónak nagy esélye van a mérkőzésen

„A világ legjobb csapatával állunk szemben. Ugyanakkor, ez egy kiütéses meccs és ha van benned vágy, elkötelezettség és a közönséged támogatása, akkor meg tudod nyerni.”-mondta a vezetőedző.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org