Kezdőlap Foci-vb hírek Neymar megijedt a sérülése miatt

Neymar megijedt a sérülése miatt

31
0
Neymar
Fotó: Shutterstock.com/Romain Biard

Neymar hálás és boldog volt, hogy újra játszhatott Brazília színeiben a Dél-Korea ellen 4-1-re megnyert mérkőzésen.

A brazilok hétfő esti győzelmét követően Neymar beszélt a bokasérüléséről, amelyet a világbajnokság nyitómeccsén, Szerbia ellen szenvedett el.

Neymar így nyilatkozott a sérüléséről:

Amikor megsérültem, nagyon nehéz éjszakám volt. Millió dologra gondoltam és féltem, hogy talán nem tudok újra játszani ezen a világbajnokságon, de minden kollégám és a családom támogatott, és próbáltam erőt keresni ott, ahol nem találtam.

Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani Istennek azért az erőért, hogy újra a pályán lehetek, hogy képes vagyok edzeni, és hogy képes vagyok mindent megtenni, amit meg kell tennem ahhoz, hogy újra a pályán lehessek. Köszönöm a fizioterapeutámnak, a kollégáimnak, mindazoknak, akik az elmúlt napokban bátorítottak.

Nagyon boldog vagyok, hogy újra a pályán lehetek és nagyon örülök, hogy jól játszottam. Nagyon elégedettek vagyunk a teljesítményünkkel. Tovább akartunk jutni a következő fordulóba, győzni akartunk, és ez sikerült is.

Ma este nem éreztem fájdalmat a bokámban. Nagyon elégedett vagyok a teljesítményemmel. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy mindig tudunk javulni, és ez az, amire törekszem.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org