Kezdőlap Foci-vb hírek Mbappé kihagyta a franciák nyílt edzését

Mbappé kihagyta a franciák nyílt edzését

60
0
Kylian Mbappé
Fotó: Shutterstock.com/ph.FAB

Kylian Mbappé kihagyta Franciaország nyílt edzését mindössze négy nappal a szombati, Anglia elleni világbajnoki negyeddöntő előtt.

A PSG támadója, aki öt góljával a katari torna góllövőlistájának élén áll, külön regenerációs tréningen vett részt. Nem szokatlan, hogy a nagy terhelés alatt lévő játékosoknak egyéni edzéstervük legyen, de ezt azért érdemes szemmel tartani, ahogy közeledünk a szombati meccshez.

Mbappé egyébként jó formában van, kétszer is betalált Lengyelország ellen a nyolcaddöntőben.

“Ezeket a nyílt edzéseket a média számára tartják. Az történik, hogy Franciaország körülbelül egy-két órán keresztül edz és az első 15 percben – a FIFA szabályai szerint – be kell engedniük az akkreditált médiát.” – elemezte a helyzetet Kaveh Solhekol sportriporter.

„Ami általában ebben az első 15 percben történik, az nem túl megerőltető, de ami Mbappét illeti, ő nem vett részt ebben a 15 perces foglalkozásban. Úgy tudjuk, hogy bent volt az edzőteremben, egy edzőbiciklin. Nem tudjuk, hogy részt vett-e az edzés többi részén.”

„Didier Deschamps beszélt a francia orvossal, de nem tudjuk, hogy ez Kylian Mbappéval lett volna kapcsolatos.”

„Nem szokatlan, hogy a játékosok kihagyják az edzés nyitott részét. de mivel Kylian Mbappéról van szó, ez egy címlaphír és erről beszélünk”.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org