Kezdőlap Foci-vb hírek Keményebb lesz Szenegál, mint amire Anglia számít?

Keményebb lesz Szenegál, mint amire Anglia számít?

80
0
Szenegál
Fotó: Shutterstock.com/A.RICARDO

Milyen kihívást jelent majd vasárnap Szenegál, Anglia számára? Az afrikaiak 2002 óta először szerepelnek a kieséses szakaszban a világbajnokságon, de az utolsó csoportmeccsen Ecuador ellen lenyűgözően játszottak.

Gary Al Smith afrikai labdarúgó-újságíró úgy gondolja, Angliára nehezebb este várhat, mint amire számítanak:

„Szerintem a vártnál nehezebb lesz, de kevésbé nehéz, mintha Sadio Mane is a pályán lenne, fogadni mernék rá. A világbajnokság előtti jóslatomban (ez még Mane sérülése előtt volt) valóban úgy számoltam, hogy Szenegál második lesz a csoportjában, és Angliával találkozik. Előzetesen úgy gondoltam, Szenegál legyőzi Angliát, majd továbbjut a negyeddöntőbe, de ezt csak Sadio-val számolva gondoltam így.

Most, hogy ő nincs itt, láttuk ahogy összefognak és olyasmit tesznek, amiről sokan tudtuk, hogy képesek rá, de nem bíztunk benne: egységként mozogtak és megmutatták miért ők az a csapat, amely jelenleg a legmélyebb összetétellel rendelkezik az afrikai fociban.

Sadio nélkül képesek voltak néhány jó opciót elővenni. Dia mellett láttuk Ismaila Sarr-t is, aki fantasztikus volt. Hogy Anglia hasonlóan szervezett csapata ellen hasonlóan ragyogó lesz-e, az már egy teljesen más kérdés.”

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org