Katari vb-beharangozó podcast 1. rész

116
0

Nyakunkon a 2022-es katari világbajnokság, így hárman összeültünk, hogy átbeszéljük az esélyeket, melyik válogatott nyerhet, hogyan alalkulhatnak a csoportok, illetve mely nemzetek bukhatnak nagyot. 

Kétrészes podcastben elemeztük a katari világbajnokságot, az első epizódban beszéltünk egy kicsit a tornát körülvevő közel sem pozitív eseményekről, majd rátértünk a csoportok bemutatására. Az első 40 perc során az A, B, C és D kvartetteket mutattuk be, szinte minden négyesre született minimum egy tipp, illetve több érdekes meglátás is, amit a torna során felhasználhattok.

Különböző szemszögből, illetve különböző aspektusokból vizsgáltuk a csapatokat, kinek mennyi esélye lesz akár a csoportból való továbbjutásra, vagy adott esetben egy világbajnoki címre. A favorit nemzetek mellett, bőven fordítottunk időt a „kicsikre” is, így többet megtudhattok arról, milyen erős jelenleg a házigazda Katar, illetve mire lehet képes Tunézia a Franciaország fémjelezte csoportban.

Gavrilo, Robmiller és jómagam nem beszéltünk össze az epizód előtt, viszont lesz egy tipp, amelyet mindhárman felírtunk és eléggé szép szorzóval kecsegtet. Kitaláljátok, hogy melyik az? A második részben majd a világbajnoki címről is szót ejtünk, illetve bemutatjuk az E, F, G és H csoportokat.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org