Kezdőlap Színes Kasper Hjulmand nem aggódik Dánia gólszegénysége miatt

Kasper Hjulmand nem aggódik Dánia gólszegénysége miatt

32
0
Fotó: Shutterstock.com/Alizada Studios

Dánia a szombati, Franciaország elleni 2-1-es veresége alkalmával végre betalált a hálóba a világbajnokságon, de Kasper Hjulmand menedzser továbbra is keresi a megfelelő kombinációt, hogy elindítsa a gólszerzési lehetőségeket. Erre csapatának nagy szüksége lenne a D csoport utolsó, Ausztrália elleni összecsapásán.

A Dánia fölött aratott győzelemmel Franciaország elsőként jutott a kieséses szakaszba, de a dánoknak még rengeteg dolguk van, hiszen szerdán Ausztrália ellen kell nyerniük ahhoz, hogy esélyük legyen a Les Bleus nyomába érni.

Ehhez gólokra lesz szükség, a dánok pedig gólszegény időszakot éltek meg a sivatagban. „Nem várhatjuk el, hogy megnyomjuk a gombot, és hirtelen sok gólt lőjünk” – mondta Hjulmand, akinek csapata a héten két mérkőzésen mindössze egyszer talált be.

„Sok jó csatárunk van, és többször kerültünk nagyon közel gólhelyzethez. Nagyon tetszik, amink van, és… ebben a csapatban sok a góllövő. 2021-ben 18 különböző góllövőnk volt a válogatottban, ami azt mutatja, hogy a góljainkat sok különböző játékos szerezte. A világbajnoki selejtezőkön nyolc győzelmet és 29 gólt szereztünk, szóval remek csatáraink vannak, nagyszerű játékosokkal a pálya minden pontján, akik képesek gólt lőni.”

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org