Kezdőlap Foci-vb hírek Kádár: óriási csalódás volt a svájci vereség

Kádár: óriási csalódás volt a svájci vereség

20
0
Haris Seferovic - Fotó: Maksim Konstantinov/Shutterstock.com

Kádár Zoltán, a Young Boys labdarúgócsapatának másodedzője szerint óriási csalódást okozott a svájci válogatott, amely kedden kiütéses, 6-1-es vereséget szenvedett Portugáliától a katari világbajnokság nyolcaddöntőjében.

A székelyföldi származású tréner a közmédiának nyilatkozva leszögezte: előzetesen úgy vélték, hogy bárki – így Portugália – ellen is, egy jó napot kifogva győzhet a svájci csapat. Így a legnagyobb kritika, amelyet az országban megfogalmaztak a nemzeti együttes felé, az volt, hogy a futballisták nem adtak bele mindent.

„Beszélhetünk a taktikáról, felállásról, de ami hiányzott a játékosokból, az a lelkesedés, meggyőződés volt és az az akarat, hogy továbbra is ott szeretnénk lenni a világbajnokságon” – szögezte le Kádár. Közölte, mivel ez a találkozó volt az utolsó nyolcaddöntő, a svájciak már annak tudatában léptek pályára, hogy továbbjutás esetén a Spanyolországot tizenegyesekkel búcsúztató Marokkó vár rájuk. Egyedülálló esély lett volna a világbajnokág elődöntőjébe bekerülni – tette hozzá.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org