Rég lejárt annak ideje, talán még nagyszüleink éltek (boldog lehet az akinek még ma is) amikor a sportfogadás arról szólt, hogy egy mérkőzés kimenetelét kellett megtippelni. A totó is erről szólt. Volt három lehetőséged (hazai, döntetlen, vendég), kiválasztottad, s reménykedtél a legjobbakban. Ez a lehetőség még ma is létezik, viszont ez csak egy töredéke a mostani kínálatnak. Bevásárláskor is csak jársz a sorok közt, s nézed, hogy most a száz féle babkonzerv közül számodra melyik lenne a legideálisabb. Nem mondjuk egy szóval sem, hogy manapság olyan jó, sőt a jóból is megárt a sok, de azért nem is olyan rossz a helyzet.

A foci-vb egy nagyszerű alkalom, hogy kipróbáljunk újabbnál újabb fogadási lehetőségeket. Most mond meg őszintén, hogy a Katar – Ecuador nyitómérkőzésen például te kire fogadnál? A házigazdákra, mert nekik „kötelező” jól szerepelni? Vagy Ecuadorra, mert ők dél-amerikaiak, s nekik kötelező tudni focizni? Ugye, hogy nem is olyan egyszerű? És ha mindezt a nyitómeccs után olvasod, akkor nem, nem illik utólag okoskodni.

De mit szólnál ha nem arra fogadhatnál, hogy ki nyeri a meccset, vagy hogy kevesebb vagy több gól lesz, mint egy adott határ, hanem például összeállítanál egy ilyen szelvényt (a fogadásépítő segítségével):

  • Ecuadornak lesz legalább 5 szöglete
  • A játékvezető kioszt legalább 2 lapot Katarnak
  • Lesz legalább 3 leshelyzet a mérkőzésen

Az eredő odds erre a három eseményre 4.75! A téted 4,75-szeresét tudod nyerni. Az azért már nem kevés, ezt vallaná bárki aki egy picit is a sportfogadásban jártas. És egy ilyen szelvény összeállítása után nem kell izgulnod, hogy a 90. percben 1-0-ás vezetésnél az ellenfél ne egyenlítsen meg hasonlók, hanem csak simán nézed a meccset és számolod a szögletek, a lesek, valamint a lapok számát. Próbáld ki, s meglátod, hogy mennyire más érzés így végig nézni egy meccset. Még egy olyant is, amelyiket eszed ágában sem volt megnézni.

Az alábbi rész nem neked szól ha te már valaha is fogadtál, viszont a cikk végén találsz egy exkluzív ajánlatot, valamint ingyen játéklehetőségeket is.

Sportfogadás útmutató teljesen új játékosoknak

Itt a foci-vb és te eldöntötted, hogy most már kipróbálod az online sportfogadást. Csupán azért, hogy izgalmasabbá tegyél egy meccset, vagy akár azért mert úgy gondolod, hogy XY csapat nyeri az idei tornát. De mire van szükséged, és hogyan teheted ezt meg?

  1. Választanod kell egy megbízható fogadóirodát ahova beregisztrálsz. A folyamatot (regisztrációs űrlap kitöltése stb.) fölösleges leírnunk, annyira egyszerű.
    Mi ezt a két iroda egyikét ajánljuk a foci-vb-s fogadásaid megtételére: bet365 és/vagy Unibet (olyan mintha azt mondanánk, hogy választanod kell a Coca-Cola és a Pepsi közül, nem feltétlenül e sorrendben).
  2. Szükséged van egy bankkártyára, hogy feltöltsd számlád (a VISA a legjobb erre). Ha szoktál online fizetni, akkor ez sem jelent problémát. A minimum befizetés kártyás feltöltés esetén pár ezer forint.
  3. Hitelesítsd számlád. Ez teljesen iroda függő, hogy már az elején kérik, vagy csak a későbbiekben. Általában egy személyi igazolvány, valamint egy közüzemi számla elegendő. Szerintünk nem ez az első hely ahol tőled ilyeneket kérnek.
  4. Irány a foci-vb-s kínálat. Állíts össze az általad preferált irodánál akár egy, akár több eseményt tartalmazó szelvényt. A szelvényen láthatód az eredő oddsot (a nyereményszorzó egyébként tükrözi, hogy milyen esélyt adnak arra, hogy egy kimenetel megvalósuljon vagy sem – minél alacsonyabb annál nagyobb a lehetősége). Írd be, hogy mekkora téttel szeretnél fogadni (vannak minimum összegek, de ezek tényleg nagyon alacsonyak).
  5. Végül nyomd meg a fogadás gombot, esetleg ellenőrizd a fogadástörténetben, hogy rögzült-e a szelvényed, és nincs más teendőd, minthogy végigizguld a meccset szurkolván, hogy fogadásod nyertes legyen.

A fent említett két fogadóiroda évtizedek óta a szerencsejáték piacon van. Tudjuk, hogy a haladó játékosoknak már nem igazán kedvező, és a csalóknak meg pláné nem, de teljesen újaknak szerintünk ez a kettő közül ha választ az ember akkor nem jár rosszul. Mi is náluk játsszunk.

Bónuszok új játékosok számára (hasznos tanács)

Nos, itt kell nagyon óvatosnak lenned. Ugyanis számtalan ajánlat létezik az interneten, sőt a fent említett két iroda is biztosít az újaknak bónuszokat, főleg ilyenkor amikor van egy ilyen világesemény. A legfontosabb, hogy mindig olvasd el a követelményeket, és akkor nem fog érni csalódás. Tudod, az apró betűs részleget is.

Nekünk is van egy exkluzív ajánlatunk az Unibet fogadóirodával. Mit jelent az, hogy exkluzív? Azt jelenti, hogy van egy közös megállapodásunk velük. Amennyiben egy játékos általunk regisztrál, és feltölti számláját, akkor az Unibet a feltöltést követő hétfőn jóváír egy 10.000 forint értékű ingyenes fogadást is, csupán azért, mert általunk jutott el hozzájuk. Ezt nem találod meg bárhol, ezért exkluzív. Regisztrálhatsz simán, böngészőbe beírva a címüket, de melyik a jobb? Bemész a boltba kenyeret venni, és kijössz csak a kenyérrel, vagy kapsz ajándékba egy liter tejet is? Neked semmibe nem kerül ha ezt megteszed, nekünk viszont sokat jelentene, hogy tudjuk folytatni munkánkat, s naprakész információkat szolgáljunk látogatóinknak.

Akkor is köszönjük, ha megteszed, és nyilván akkor is örvendünk, hogy elolvastad cikkünket ha nem általunk regisztrálsz.

Unibet Regisztráció

Abban az esetben ha általunk regisztráltál és véletlenül nem írták jóvá az ingyenes fogadásod első befizetésed utáni hétfőn, akkor írj nekünk a fórumon, éss segítünk, hogy ezt korrigálják.

Ingyen foci-vb-s játékok

Végül pedig a fent említett két irodánál a katari torna előtt meg van a lehetőséged, hogy ingyen részt vegyél két nyereményjátékon. Ehhez még be sem kell fizetned, csak teljesítened a részvételi feltételekben leírtakat.

A bet365 bajnokság tippelő által meg kell tippelned a foci-vb összes végső csoportállását, valamint a kiesési szakasz alakulását, végül pedig kiválasztanod, hogy ki nyeri a katari tornát. Ha tökéletes tippsorral rendelkezel akkor nem kevesebb, mint 500 millió forint a nyereményed. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el ez az ajánlat. Részvételi Feltételek érvényesek.

Az Unibetnél pedig fejre állt a világ. Nem akkor nyersz ha eltalálod, mint a 48 foci-vb csoportmérkőzés kimenetelét, hanem akkor ha 0 találattal zárod a csoportkört. A tavalyi foci Eb-n ez három magyar játékosnak is sikerült. Miért ne lennél te az akinek most összejön. A nyeremény 40 millió forint. További részletek a nyereményjátékról

Ne felejts el soha egy dolgot: a sportfogadás mindig maradjon csak egy szórakozási lehetőség!

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org