Kezdőlap Foci-vb hírek Griezmann szerint Messi egy teljesen másfajta kihívás

Griezmann szerint Messi egy teljesen másfajta kihívás

73
0
Antoine Griezmann
Fotó: Shutterstock.com/ph.FAB

Miközben Franciaország az Argentína elleni világbajnoki címvédésre készül, Antoine Griezmann arról számolt be, hogy szerinte Lionel Messi ellen játszani „teljesen más kihívás”, mint bármelyik más helyzet, amivel eddig Katarban találkoztak. 

Négy és fél évvel azután, hogy Horvátország legyőzésével megszerezték második világbajnoki címüket, Didier Deschamps csapata újra a döntőbe jutott azzal, hogy szerdán egy lélegzetelállító elődöntős összecsapáson legyőzte a lelkes Marokkót.

Theo Hernandez korai akrobatikus próbálkozása és Randal Kolo Muani beadása megpecsételte az Al Bayt Stadionban elért 2-0-ás győzelmet.

Griezmann azonban úgy véli, hogy Franciaországnak most teljesen más kihívásokkal kell szembenéznie, hiszen az argentinok csapatkapitánya és korábbi barcelonai csapattársa, Messi olyan kvalitásokkal rendelkezik, amelyeket érdemes komolyan venni.

„Bármelyik csapat, amelyben Messi benne van, teljesen más szint” mondta Griezmann. „Gyakorlatilag az összes mérkőzésüket láttuk ezen a világbajnokságon. Láttuk Argentínát játszani, tudjuk, hogyan működnek. Nehéz ellenük játszani, és úgy tűnik, hogy csúcsformában vannak. Természetesen nem csak Messi, hanem egy teljes, erős csapat van körülötte, így tudjuk, hogy nehéz meccs lesz, és a közönségből sokan támogatják majd őket.

Holnap visszamegyünk dolgozni és arra koncentrálunk, hogyan tudjuk őket legyőzni.”

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org