Kezdőlap Foci-vb hírek Egy hajón lehet majd piálni a katari foci-vb alatt

Egy hajón lehet majd piálni a katari foci-vb alatt

13
0
Rawpixel.com/ Shutterstock

A november 20-án kezdődő vb-re a szurkolók rendelkezésére áll az 1075 kabinnal rendelkező MSC Opera, melyen éjszakánként 470 dollárba (körülbelül 206 ezer forintba) kerül a legolcsóbb szoba, és legalább két napra kell foglalni.

Ebbe az összegbe csak a reggelit számítják bele, további 87 dollárért (körülbelül 38 ezer forint) teljes ellátás is igényelhető, ráadásul ezeken a hajókon bort és sört is vásárolhatnak a szurkolók. Az MSC 2019-ben kötött először megállapodást a katari kormánnyal, hogy két, mintegy 4000 kabinnal rendelkező hajót biztosít úszó hotelként a várhatóan 1,2 millió vb-látogató elszállásolásához.

Ezeknek a szállásoknak az ára fokozatosan csökken majd a torna ideje alatt, az egyenes kieséses szakaszhoz érve – amikor a csapatok fele már hazautazik – 320 dollárba (körülbelül 140 ezer forint), a döntő hetében 220 dollárba (körülbelül 97 ezer forint) kerül majd a legolcsóbb szoba a hajókon egy éjszakára.

Katarban nincs kellő mennyiségű szállodai kapacitás minden csapat, önkéntes és szurkoló számára, ezért ideiglenes szállásokat – kempingeket, hajókat – alakítottak ki, valamint arra bátorítják a drukkereket, hogy a szomszédos országokban keressenek szállást, és onnan érkezzenek a mérkőzésekre.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org