Kezdőlap Színes Az ausztrál játékosok továbbra is támogatják edzőjüket

Az ausztrál játékosok továbbra is támogatják edzőjüket

37
0
Ausztrália
Fotó: Shutterstock.com/ESB Professional

Az ausztrál játékosok támogatják Graham Arnoldot abban, hogy a Socceroos edzőjeként folytassa a katari világbajnokságon elért teljesítményt követően.

Ausztrália először nyert két mérkőzést világbajnoki döntőn, mielőtt a nyolcaddöntőben kiesett volna Argentína ellen. Arnoldot az ausztrálok katari kampányának végéig szerződtették, de Mat Ryan szövetségi kapitány azt mondta, reméli, hogy az 59 éves edző mégis marad a csapat élén.

„Azt hiszem, az eredmények önmagukért beszélnek és az elért eredményekkel ő lett a valaha volt legsikeresebb ausztrál menedzser, aki a siker és a lendület igazi hullámát lovagolta meg” – mondta a csapat kapusa a Sydneybe érkezést követően a riportereknek.

„Nyilvánvalóan bízom a szervezetben, hogy meghozza ezt a döntést, de magának Arnienak is akarnia kell ezt. Számunkra nagyszerű lenne, ha továbbra is ott lehetne velünk.”

Bár a Football Australia vasárnap gratulált Arnoldnak, az irányító testület nem kommentálta nyilvánosan az edző kérdést és alapos felülvizsgálatot készül végezni a dologgal kapcsolatban.

Arnold azt mondta, hogy egy „jó kis szünet” után átgondolja a lehetőségeit, míg ügynöke a sydneyi Daily Telegraphnak azt nyilatkozta, hogy több klub és nemzetközi szövetség is érdeklődött Arnold iránt.

A védő Harry Souttar elmondta, hogy az Ausztráliában egyszerűen csak „Arnie”-ként ismert férfi kiváló kapcsolatot ápol a játékosokkal.

„Azt hiszem, a legnagyobb bók, amit neki mondhatok, hogy szerintem minden egyes srác átrohanna egy téglafalon is érte, ő egy ilyen típusú menedzser” – mondta a skót származású focista.

„Szerintem ő a legjobb ember-menedzser, aki alatt valaha dolgoztam és egyszerűen átérzi a játékosok belső világát ezért mindannyian szeretünk neki játszani.”

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org