Kezdőlap Színes Kegyetlen após az ausztrál szövetségi kapitány

Kegyetlen após az ausztrál szövetségi kapitány

47
0

Érdekes helyzet állt elő Ausztrália kerethirdetésekor, nagyon úgy fest az apuka tönkretette a karácsonyi ebédet azzal, hogy kihagyott egy közeli hozzátartozót az utazók névsorából!

Graham Arnold közzé tette a 26 fős ausztrál keretet, amelyből kimaradt Trent Sainsbury, aki történetesen a kapitány lányának a férje, unokáinak az apja, tehát a veje. A pár 2017-ben házasodott meg, azóta két gyerekük is született, szóval Sainsbury nem egy jött-ment futó kapcsolat a lány és így közvetve az apuka életében sem.

Továbbá az is érdekessé teszi a dolgot, hogy Sainsbury nem ügyetlen, 58-szoros válogatottnak mondhatja magát, és a 2018-as vébére tartó keretben még ott volt.

„Trent hetek óta nem lépett pályára, beszéltem vele, nagyon nehéz döntés volt. Olyanokat viszek helyette, akik kiváló formában vannak és így a tornán is jó formában lehetnek. Trent azt hiszem megértette, miért hagyom ki, egyébként így is sok védőnk lesz” – magyarázta Graham Arnold. Némi adalék a történethez, hogy Sainsbury épp Katarban futballozik, az Al-Wakrah SC csapatában.

Ausztrália utazó kerete

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Socceroos (@socceroos) által megosztott bejegyzés

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org