Kezdőlap Foci-vb hírek Eddig 2 milliárd ember követte a világbajnokságot

Eddig 2 milliárd ember követte a világbajnokságot

14
0
Foci szurkolók
Fotó: Shutterstock.com/Impact Photography

Gianni Infantino, a FIFA elnöke szerint több mint 2 milliárdan követték televízión keresztül a katari világbajnokságot ezen a télen és a labdarúgó-szövetség reméli, hogy ez a szám eléri az 5 milliárdot a döntőre.

Infantino elismeréssel beszélt a torna katari lebonyolításáról és reméli, hogy a világ lakosságának túlnyomó többsége, a torna utolsó szakaszára is bekapcsolódnak.

„Valóban láttam az összes mérkőzést, és nagyon egyszerűen és világosan fogalmazva ez volt minden idők legjobb csoportkörös világbajnoksága” – mondta Infantino. „Ez tehát nagyon ígéretes a világbajnokság hátralévő részére nézve.

A televíziós nézettségi adatok rekordot döntöttek – már most több mint kétmilliárd nézőnk volt, ami tényleg hihetetlen. Nos, természetesen reméljük, hogy a világbajnokság úgy folytatódik és úgy zárul, ahogyan elkezdődött: fantasztikus sikerrel. Biztos vagyok benne, hogy világszerte el fogjuk érni az ötmilliárd nézőt”.

„Ami a stadionok látogatottságát illeti, ezek teltházasak, gyakorlatilag minden mérkőzésen telt ház van. A szurkolói fesztiválok, a különböző szurkolói zónák is nagyon zsúfoltak, az emberek ünnepelnek és jól érzik magukat.

„A nap végén egyszerűen csak örömet és mosolyt akarunk adni az embereknek szerte a világon. Erről szól a foci, erről szól a világbajnokság, és ennek kell történnie mostantól kezdve a végéig.”

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org