Kezdőlap Foci-vb hírek Christian Eriksen nagyon akarta a vb-szereplést

Christian Eriksen nagyon akarta a vb-szereplést

24
0

Dánia talán már azt hitte, hogy sosem láthatják Eriksent válogatott mezben, miután az Európa-bajnokságon összeesett. Máshogy alakult az élete, akár a világbajnokságon is pályára léphet!

Tavaly a finnek elleni Eb-csoportmeccsen szívmegállás miatt esett össze a 30 éves dán középpályás. Gyors beavatkozás történt, újra tudták éleszteni, amivel megmentették az életét. Kórházba szállítását követően a felépülés alatt szívritmus-szabályozót kapott, ezzel el is dőlt, hogy akkori csapatában nem folytathatja szereplését. Fel is bontotta szerződését az Internazionale, mert az olaszországi szabályozások nem engedik, hogy szívritmus-szabályozóval lépjen pályára egy játékos.

„Az elsők között, amiről beszéltem az orvosokkal a célom volt, miszerint: pályára lépjek a világbajnokságon, amennyiben minden rendben lesz. Ez volt az álmom abban az időben” – idézte fel a nehéz időszakot Eriksen, aki 117 válogatott mérkőzésén 39 gólt szerzett, és úgy érzi, még sosem volt ilyen jó formában, mint amilyenben most van.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org