Kezdőlap Színes Bemutatjuk a 2022-es foci-vb játékainkat

Bemutatjuk a 2022-es foci-vb játékainkat

853
1
Fotó: Wpadington/Shutterstock

Az idei labdarúgó világbajnokság sem maradhat játék nélkül, mert úgy gondoljuk, hogy ti is, ugyanúgy mint mi, szeretitek a kihívásokat, s egy hasonló kaliberű esemény egy nagyszerű esély arra, hogy újra bemutathassuk „szakértői” tudásunkat.

Kezdetben emeljük ki az egyik legfontosabb dolgot: a foci-vb-s játékainkban való szereplés teljesen ingyenes, mindössze egy Sportfogadas.org fórumos regisztrációra van szükségetek.

Fórum Regisztráció

A torna során, valamint a végén a legjobban teljesítő játékosok pénznyereményben részesülhetnek, ezen kívül az Unibet jóvoltából számos ingyenes fogadás vár rátok. Köszönjük nekik is a lehetőséget.

Akik korábban is látogattak bennünket, azok tudhatják, hogy a Foci-vb Manager játékban születnek az igazi Guardiolák. Ha nem is szeretnél egy Pep lenni, attól még összeállíthatod foci-vb-s álomcsapatod mellyel meghódíthatod a katari vb-t.

Weboldalunkon a torna mind a 64 mérkőzésére egy-egy előzetessel készülünk, s ezen cikkek végén mindig találtok egy olyan opciót, hogy Mérkőzéstipp. Nem kell mást tennetek, minthogy tippeltek az adott mérkőzés kimenetelére, az első gól szerzőjére, valamint az első gól születésének időpontjára. Meccsenként ingyenes fogadásokban részesül az a személy aki a legközelebb állt a valósághoz.

A torna elejétől a végéig tartó kihívásunk a foci-vb tippjátékunk, ahol számtalan tippelési lehetőség közül választhattok. Intenzív csata következik, s a végén a legjobb 11 játékos pénznyereményben részesül.

A foci-vb előtti játékkal is készültünk, ugyanis a november 20-i első sípszóig a VB Totó-ban megtippelheted mind a 48 csoportmeccs kimenetelét. Tökéletes tippsorért extra nyeremény jár, viszont díjazzuk a „legbénább” játékost is, ha lesz ilyen.

Húzd fel a legkényelmesebb cipőd, s maradj talpon a foci vb-n is, mert ha ezt megteszed akkor itt is pénznyeremény vár rád.

A végére hagytuk az újdonságunkat, ami nem más mint a Foci-vb Fogadásépítő játékunk, ahol minden egyes meccsnap egy újabb lehetőség nyílik számodra, hogy ingyenes fogadásban részesülj az Unibet jóvoltából.

Minden egyes játékunknak megvan a maga nyereményalapja. Ezeket megtaláljátok a játékokon belül.

Végül egy kis összesítés. Hat (6) játékkal várunk benneteket az idei foci-vb alatt, ezek pedig a következőek:

Ha tetszik bármelyik játék a fentiek közül, akkor külön megköszönnénk ha ezt megosztanátok barátaitokkal, ismerőseitekkel is. Foci-vb játékra FEL!

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

1 hozzászólás

Comments are closed.