Kezdőlap Foci-vb hírek A franciák szerint Harry Maguire a gyenge láncszem

A franciák szerint Harry Maguire a gyenge láncszem

42
0
Harry Maguire
Fotó: Shutterstock.com/sbonsi

A francia L’Equipe című lap Harry Maguire-t Anglia gyenge láncszemének bélyegezte a szombati, Franciaország elleni világbajnoki negyeddöntő előtt.

Franciaország december 10-én Angliával csap össze a negyeddöntőben és a középhátvéd Maguire-t kiemelték, mint azt a játékost, akit Kylian Mbappé és társai kihasználhatnak.

A lap szerint: „Harry Maguire lassúsága hátrányosnak bizonyulhat az angol hátsó alakzatra nézve, amelyet Gareth Southgate azzal erősíthetne meg, ha a 4-3-3-at feladná egy 3-4-3 érdekében, ahogyan azt minden alkalommal teszi, amikor a világ legjobb válogatottaival találkozik”.

„A mérkőzés feloldásának kulcsa Mbappé és Kyle Walker összecsapása lesz, aki nemrég tért vissza hosszú ágyéksérüléséből, amely majdnem két hónapig távol tartotta a pályától.” tette hozzá a kiadvány.

„Az angolok gyakran küszködtek olyan labdabiztos középpályások ellen, mint Adrien Rabiot vagy Antoine Griezmann, de ezúttal Bellinghamnek köszönhetően, aki eddig a torna egyik domináns játékosa volt, lehet, hogy megoldják a problémát.”

A Sud Ouest című országos napilap azzal a főcímmel jelent meg a hétvégén, hogy Franciaország „kész oroszlánt enni”.

bet365 számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek.
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org