Home Még több foci-vb Játékvezetők Chris Beath

Chris Beath

Az ausztrál Chris Beath karriere különleges, hiszen egészen fiatalon már játékvezetőként tevékenykedett, már 24 éves korától az ausztrál első osztályban vezetett mérkőzéseket, illetve a térség Bajnokok Ligája sorozatában. Viszonylag hamar megszerezte a FIFA-bíró státuszát is, 27 évesen már nemzetközi válogatott meccsen lehetett jelen!

Az ausztrál A-League nagydöntőjének (Grand Finals) rendszeres résztvevője, míg az első komolyabb elismerést 2017-ben kapta, amikor igaz, csak barátságos mérkőzésen, de a Brazília – Argentína találkozót vezethette. Többször bíráskodott a kínai és japán első osztályban, illetve az ázsiai BL-sorozat rendszeres játékvezetőjévé vált. A kiállításokat próbálja elkerülni de büntetőket viszonylag gyakran ítél.

Beath az elmúlt egy évből több mérkőzésről is ismerős lehet, ugyanis ő vezette az olimpiai döntőt (Brazília – Spanyolország) és a klubvilágbajnoki finálét is. A kontinens egyik legjobb bírója, de már gondol a pályafutása utáni életére is, ugyanis mentős szeretne lenni, beiratkozott egy képzésre, így életmentést is tanul. Ezen képzésnek elmondása szerint hasznát tudja venni játékvezetőként is, hiszen felismeri a kritikus orvosi helyzeteket.

Chris Beath által vezetett mérkőzések

Dátum Hazai Eredmény / Óra Vendég TV
nov 22. Mexikó 0 - 0
(0 - 0)
Lengyelország M4